Posebna pogodnost u Meblo Trade trgovinama i web shopu – do 15. srpnja vlasnici MasterCard® kartice ostvaruju 20% popusta na odabrane Miotto komade namještaja

Od 1. do 15. srpnja u trgovinama Meblo (Meblo Zagreb – RK Ambienta (Resselova 2), Maksimirska 112; Meblo Rijeka – Save Jugo Bujkove 1; Meblo Pula – Medulinska cesta 15d; Meblo Zadar – Trg kneza Višeslava 6; Meblo Split – Put Brodarice 6; Meblo Dubrovnik – Gornja Čibača 8, Mlini) te putem web shopa (www.meblo.hr) možete ostvariti 20% popusta na kupovinu odabranog namještaja poznatog branda Miotto za sva plaćanja MasterCard® karticom.

*(popust ne vrijedi za obročna plaćanja)

meblo

Detalji su ono što životni prostor čini domom. Osobnost i kreativnost pojedinca najviše utječu na stilove uređenja vlastitog doma, no dobar dizajn koji se očituje funkcionalnošću i visokim estetskim vrijednostima, uvijek je odraz dobrog ukusa.

Miotto, poznati proizvođač namještaja u svojem bogatom asortimanu koji je dostupan u Meblo trgovinama, nudi kvalitetne i lijepe komade koji će podići svaku dnevnu sobu ili blagovaonu.

Garnitura Torrenova, stol Milvia, stolica Maino i komoda Soriano funkcioniraju zajedno kao skladna cjelina, a s druge strane odlično će se uklopiti i pojedinačno u već postojeće interijere te ih osvježiti svojim modernim dizajnom. Ono što će posebno razveseliti sve one koji se do 15. srpnja odluče na kupovinu odabranih Miotto proizvoda u Meblo trgovinama ili na web shopu www.meblo.hr je 20% popusta za sva plaćanja MasterCard® karticama.

meblo2