Nova Ultra Facial Advanced Repair Barrier krema za jačanje zaštitne barijere kože

Za sve one koji ove zime žele trenutno umirenu kožu i snažnu zaštitnu barijeru kože, kultni kozmetički brand Kiehl’s pripremio je inovativnu formulu koja nudi rješenje upravo za to. Nova Ultra Facial unaprijeđena krema za jačanje zaštitne barijere kože (Ultra Facial Advanced Repair Barrier) razvijena kako bi pružila rješenje za zaštitnu barijeru kože, predstavlja brzo upijajuću formulaciju kreme-balzama i koristi jedinstvenu Advanced Barrier tehnologiju (unapređenja zaštitne barijere) koja imitira strukturu lipida kože kako bi koži pomogla u održavanju vlažnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kiehl’s Hrvatska (@kiehls.hr)

Ova formula novitet je u Kiehl’s asortimanu, a osim što pomaže u obnovi vlažnosti kože, brzo se upija, omogućavajući koži da se osjeća trenutno umirenom. Također, ovo je i prvo Kiehl’sovo ciljano rješenje za umirivanje suhe kože, ali i za zaštitu od drugih vanjskih utjecaja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kiehl’s Hrvatska (@kiehls.hr)

Pored ove inovacije, Ultra Facial linija brenda Kiehl’s od prošle godine bogatija je za još jedan novitet. S pažnjom usmjerenom ka ostvarenju pozitivnog utjecaja na okoliš i smanjenje upotrebe plastične ambalaže, dvije najpoznatije hidratantne kreme za lice iz ove linije – Ultra Facial Cream i Ultra Facial Oil-Free Gel Cream od nedavno su dostupne i u ekološkim pakiranjima za ponovno punjenje. Samo jedno ovakvo pakiranje od 150 ml dovoljno je za čak tri punjenja postojećih pakiranja od 50 ml. Na ovaj način Kiehl’s nastavlja svoju Future Made Better™ misiju ka smanjenju negativnog utjecaja na životnu sredinu i unapređenju zajednica kojima služi.

Maloprodajna cijena Ultra Facial unaprijeđene kreme za jačanje zaštitne barijere kože (50ml): 39 € / 293,85 kn (tečaj: 1 € = 7.53450 kn)

Maloprodajna cijena Ultra Facial kreme u refill pakiranju (150ml): 62 € / 467,14 kn (tečaj: 1 € = 7.53450 kn)

Maloprodajna cijena Ultra Facial Oil-Free Gel kreme u refill pakiranju (150ml): 62 € / 467,14 kn (tečaj: 1 € = 7.53450 kn)

DETALJI O KLJUČNIM SASTOJCIMA ULTRA FACIAL ADVANCED REPAIR BARRIER KREME:

Koloidna zobena kaša – poznata je po sposobnosti umirivanja osjetljive kože i kao pomoć jačanju zaštitne barijere kože.

Beta glukan – molekula za obnovu kože, a Kiehl’sova formula s beta-glukanom pomaže u obnovi i transformaciji suhe i osjetljive kože.

Nova Ultra Facial unaprijeđena krema za jačanje zaštitne barijere kože najnoviji je član poznate Ultra Facial linije u kojoj se nalazi i Ultra Facial krema, Kiehl’sova najprodavanija krema.