Black Friday na Pickbox NOW

Pickbox NOW predstavlja britansku miniseriju koja dolazi 24. studenoga i obećava držati publiku na rubu sjedala uz napetu priču o zločinima i osobnim interesima. Triler drama „Krajnji rok“ (Deadline) prati suđenje udovice optužene za ubojstvo te istraživačkog novinara čija karijera visi o koncu sve dok ne dobije ekskluzivan intervju s njom.

LJUBAV I NOVAC – SMRTONOSNA KOMBINACIJA

James Alden iskusni je novinar s godinama rada za lokalne tabloide, no njegova karijera doživljava dramatičan preokret kada dobije priliku života – prvi intervju s Natalie Vargom. Natalie je optužena za ubojstvo svojeg imućnog supruga te unatoč svim dokazima tvrdi da je nevina. Ono što James ne očekuje jest da je pravo oružje njezin izgled i zavodljiv karakter. James će pomoći dokazati da je Natalie nedužna, dok će mu ona dati ekskluzivnu priču koju svi žele.

LABIRINT TAJNI I LAŽI

Hoće li James uspjeti u svojoj misiji otkrivanja pravog ubojice ili je i on postao još jedna žrtva Natalieine igre? Dok James upada sve dublje u svijet prijevara, a granica između istine i laži postaje sve mutnija, iskoristite posebnu ponudu na Pickbox NOW.  Black Friday na Pickbox NOW nije samo jedan petak u godini nego traje od 20. do 30. studenoga! Aktivna je promocija od 25 % popusta na pakete od 6 i 12 mjeseci – streamajte „Krajnji rok“ (Deadline) i još mnoge serije i filmove po još nižim cijenama.