Igračke imaju mnogo dublje značenje. Djeci daju sposobnost stvaranja posebnih emocija i odnosa kroz koje će graditi druge odnose u budućnosti.

21. studeni  2023. – Igra je najprirodniji i najlakši oblik učenja.Kao osnovna dječja aktivnost utječe na razvoj psihofizičkih osobina djeteta, a kroz igru se i odvija proces socijalizacije. Igračke nisu samo predmet. Igračke imaju mnogo dublje značenje. Djeci daju sposobnost stvaranja posebnih emocija i odnosa kroz koje će graditi druge odnose u budućnosti.

Uvijek i svugdje – LEGO

Dok mali graditelji stvaraju i igraju se kompletom LEGO® DUPLO® kocaka i dijelova oblikovanih baš za malu djecu, razvijaju vještine kreativnog razmišljanja i rješavanja problema, vizualno-prostornu svijest i fine motoričke vještine.

Edukativna igračka za malu djecu, koja sadrži sigurne, raznobojne modele, izrađena je od kocaka i dijelova koje je jednostavno držati i sjajan je poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu prigodu za dječake i djevojčice od 18 mjeseci i starije.

Interaktivne igračke

Uz igru se najbolje i najlakše uči! Medo Pričalica će ispričati priču pritiskom na trbuščić ili šapice.

Psić Milo ima senzor pokreta koji reagira na različite naredbe. Kada aktivirate način igre, Milo će moći skrenuti desno i lijevo, također može ići naprijed i nazad. Kada aktivirate način šetnje, morate mu staviti uzicu i Milo će hodati s vama kamo god ga povedete. Odlična priprema za pravog ljubimca!

Plišanci i lutkice

Shimmer Stars su fantastični plišani prijatelji koji vole da sve svjetluca i blista!  Vaše dijete će moći stvoriti vlastiti stil dodajući šljokice i u svoju kosu…

Pets Alive Puppy rescue Surprise će apsolutno oduševiti vaše dijete. Životinje ponavljaju vašu izgovorenu i imaju nekoliko različitih zvukova. Uz to, set sadrži više od 10 različitih iznenađenja.

O djevojčicama i lutkicama u kojima se igraju mame ne treba puno pisati. Beba Baby Born Magic zna piti iz bočice, piški u pelenu ili u kahlicu, što se kontrolira s gumbom na pupku. Rado će se hraniti sa žličicom i kupati se navečer u kadici, nakon čega će zadovoljno zaspati. Kada beba zaplače dajte joj dudu.

Kompleti lutkica iz Disney Princess kolekcija oživjet će djetetovu omiljenu bajku! Za djevojčice su tu i Lisciani Barbie s novim kreativnim setovima te Gabina kuća lutaka.

Igranje uloga

Kroz igru uloga djeca  shvaćaju i povezuju kako funkcioniraju međuljudski odnosi. Uče kako se ponašati prema drugim ljudima, koje su funkcije pojedinih predmeta.

Dječja drvena kuhinja vašem će djetetu omogućiti zabavnu imitacijsku igru i zaposliti ga dulje vrijeme. Kuhinja ima zvučne i svjetlosne efekte koji igru čine još zabavnijom, od zvuka ključanja vode na štednjaku, svjetla na ploči za kuhanje i svjetla na napi.

Zabavna metla Silly Sam naučit će ih da počiste pod kao odrasli dok Silly Sam ispušta smiješne zvukove ili se hihoće…

Malim majstorima u radu uvijek treba sve što im je pri ruci. Black&Decker radionica s alatima omogućuje mališanu mnoštvo aktivnosti kroz koje će trenirati motoriku, logičko razmišljanje i zabaviti se sastavljanjem, zakucavanjem čavala, šarafljenjem…

Uz igru se lakše uči

KIDZ DELIGHT moj prvi 2u1 tablet, učite i slova, te provjerite znanje odgovarajući na kviz pitanja. Kroz igru potiče se razvoj mašte, koncentracije, logično razmišljanje i komunikacija.

LISCIANI Montessori kolekcija nudi 28 različitih igara!

Društvene i gre

Društvene igre za djecu vrlo su važne za njihov kognitivni razvoj. No, one su i zabava za cijelu obitelj!

Stolni nogomet, fliper, košarka i, naravno, monopoly ili šah zabavit će svakoga!

Autići i vozila na daljinsko upravljanje

Ovo je san svakog dječaka, pa i ponekog tate! Veliki izbor garaža, autića, auta na daljinsko upravljanje…

Provjerite  odabranu  ponudu  Božićnog  kataloga  u  kojem  vas  čeka  i  posebna  misija  –  uz  malo  sreće  osvojite  velike nagrade!

Također, pozivamo vas da pratite Baby Center https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/ koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.