Ne, slavne osobe nisu rođene sa savršenom kožom, kosom i tijelom – one jednostavno naprave sve što je potrebno da bi izgledale tako kako ih mi sada vidimo.

To uključuje i njihove crte lica. Obično ne razgovaraju o tome, ali mnoge će (ako ne i većina!) u jednom trenutku uspona u svojoj karijeri poći na plastičnu operaciju.

Sve je to dio showbusinessa kako bi postale hollywoodske mega zvijezde. Zbunjuju nas promjene frizure, šminke, težine i načina na koji se oblače … ali obično postoji nešto u što ne možete biti sasvim sigurni, a to je često kirurške prirode.

I zato ih nemojte idolizirati kao nekoga tko je rođen savršen, oni su obični ljudi poput nas sa svim manama.

Kao naprimjer, predivna Blake Lively, za koju ćete se iznenaditi kad otkrijete da je izgledala prije itekako drugačije.
Pogledajte razilku prije i sada na njenom nosu i kapcima koji su bili
značajno spušteniji, a nos sada definitivno izgleda isklesanije.
Tu je i njena legendarna plava kosa, standardni ‘celebrity’ prijelaz na dvostruku obradu boja.
‘Prije je imala širi i ravniji nos, no sada je vitkiji, šiljastiji i elegantniji, a takav se mogao postići samo operacijom nosa (rinoplastika)’, izjavio je dr. Hugh McLean. ‘Budući da je operacija nosa bila lijepo odrađena, savršeno se podudara s njezinim ravnim licem i dopunjuje njezin ionako upečatljiv izgled.’
Doktor Jeffrey Rawnsley slaže se: ‘U rinoplastici uklonjena joj je hrskavica vrha nosa, suženi su vrhovi koji definiraju vrh nosa, a vrh joj je zarotiran prema gore. Osim toga, most joj je bio malo spušten i znatno sužen.’

Ona je prekrasna žena bez obzira na sve! Kako se vama sviđa više, prije ili poslije operativnih zahvata?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SY Clinic (@syclinic)