Uoči sezone kupanja i sunčanja Dunja Mutevelić otkriva kako priprema svoju kožu za sunce i more, odnosno bez kojih tretmana ne odlazi na more te kako njeguje kožu za vrijeme odmora

Zagreb, 30.lipnja 2022. – Sitno brojite do odlaska na more i godišnjeg odmora? Svima nam je nakon naporne godine i svih događanja u zadnje vrijeme neophodan odmor i potpuni mir. Da bismo na moru uživali maksimalno u ljepotama morskih prostranstava i sunčevim zrakama već sada se treba pobrinuti da se koža kvalitetno pripremi i maksimalno zaštiti od štetnog djelovanja sunca, mora, soli, vjetra i drugih faktora koji nas tijekom sezone visokih temperatura zateknu.

Dunja Mutevelić, bivša TV voditeljica, posvetila se novoj karijeri, uz stručnu pomoć dr. Liane Ritz vodi RITZ ESTETIKU, čiji je primarni cilj poštivanje individualnosti svakog klijenta, odnosno detektirati potrebe kože svakog pojedinca i njegovati prirodan izgled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ritz Estetika (@ritz.estetika)

Tretmani koji potiču stvaranje i obnovu kolagena

Uoči sezone kupanja i sunčanja Dunja otkriva kako priprema svoju kožu za sunce i more, odnosno bez kojih tretmana ne odlazi na more te kako njeguje kožu za vrijeme godišnjeg odmora.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ritz Estetika (@ritz.estetika)

„Prije odlaska na more i ljetnog odmora obavezno si priuštim tretman radiofrekvencijom. Naime, osim što prirodno potiče stvaranje i obnovu kolagena, već nakon prvog tretmana koža postaje vidljivo glađa, čvršća i elastičnija! Osim toga, ovaj aparat uspješno tretira i bore i mikro-bore, akne, mišićnu hipotoniju, celulit, opuštanje kože, lokaliziranu slabost, strije, nesavršenosti teksture kože, dehidraciju kože, brade i obraza… Nije ni čudo da ga obožava Oprah Winfrey, te mnoge druge svjetski poznate osobe poput Angeline Jolie, Jennifer Lopez, Kim Kardashian i Jennifer Aniston. Zatim, obavezno odradim i elektroporaciju – tretman koji zahvaljujući posebnom aparatu omogućava dubinski prodor mikro i makro molekula, poput hijaluronske kiseline ili molekula kolagena da prodru duboko ispod površine kože, obilato je hrane i hidratiziraju. Treći je tretman HIFU – tehnologija fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta koji tretira opuštenu kožu lica, vrata, dekoltea i cijelog tijela, a istodobno razbija i nakupine masnih naslaga!“, objašnjava Dunja Mutevelić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ritz Estetika (@ritz.estetika)

Obavezno čišćenje kože na kraju dana i SFP zaštita na suncu

S obzirom da se većina ovih tretmana izvrsno nadopunjuje i poboljšava učinke Dunja često kombinira neke od njih kako bi dobila maksimalne rezultate.

A kada je u pitanju njega njezine kože na moru tada je obavezno tretira dvostrukim čišćenjem i to uljem za skidanje make-upa i ostataka kreme sa zaštitnim faktorom te posebnim čistačem za njezin tip kože, odnosno za suhu kožu. Nakon njih na lice stavlja serum i kremu za lice.
Tijekom dana, dok bezbrižno uživa na plaži lice i cijelo tijelo štiti linijom za zaštitu kože Mesoestetic  i to s visokim zaštitnim faktorom.