Nakon nekoliko uspješnih singlova, „Sve što želim“, „Sreća je u nama“ i „Trebam te“, suradnja vokalistice Laure Mjeda te DJ-a i producenta Dariusa, Daria Sliška, nastavlja se najnovijim singl izdanjem – elektro pop pjesmom „Sve je prevara. Kao i u dosadašnjim suradnjama, dvojac supotpisuje glazbu, dok je za tekst zaslužna Laura Mjeda, a za aranžman DJ Darius uz pomoć Tomislava Horvatinovića.

I ovog smo puta radili po već iskušanom formatu – Darius mi priđe aranžmanskim rješenjem na koje ja napravim melodiju i tekst. Ovog puta, inspiraciju za tekst crpila sam iz ljubavne priče – borba razuma i osjećaja u kojoj se svaka osoba sigurno do sada našla, pa vjerujem da će se slušatelji lako poistovjetiti i pronaći u ovoj pjesmi“ – rekla je Laura.

Za miks i master ovog ljetnog hita zaslužan je Tomislav Horvatinović iz NEXUS produkcije. Karakteristični zvuk za ovo dvoje glazbenika, nastao na prethodnim singlovima, već je pronašao put do svoje publike, stoga vjerujemo da će i ovaj najnoviji njihov uradak ‘Sve je prevara’ učiniti isto.

Pjesma je nastala još prošle godine, a sada smatramo da je nabolje vrijeme da ugleda svjetlo dana te nađe svoj put do publike radijskih postaja i klubova diljem Hrvatske. Inspiraciju sam pronašao prateći aktualne svjetske glazbene trendove uz zadržavanje vlastitog glazbenog izričaja i zvuka koji se savršeno nastavlja na prethodne singlove“ – zaključio je DJ Darius, a kako zvuči novi singl DJ Dariusa i Laure Mjeda ‘Sve je prevara‘, pogledajte i poslušajte na linku – https://youtu.be/VsRMG85-6CI

Autor glazbe: DJ Darius (Dario Sliško)
Autor teksta: Laura Mjeda
Autor aranżmana: DJ Darius (Dario Sliško)/Tomislav Horvatinović
Glazbeni producent: DJ Darius (Dario Sliško)
Mastering: Tomislav Horvatinović (NEXUS production)
Tonski snimatelj: Tomislav Horvatinović (NEXUS production)
Video: Tomislav Horvatinović (NEXUS production)

Foto: NEXUS production