Ovo se zove testiranje granica!

Znate ono kad kažu, kad vam je teško, stavite omiljeni ruž i zaboravite probleme! Ima istine u tome, ali ja bih išla malo dalje od toga i odgovorno tvrdim da iza svakog napornog rada stoje rezultati, ali kada na sebi imam make-up u kojem se osjećam samopouzdano, bome rezultati su puno bolji, a ja sam itekako produktivnija:)

YSL Beauté me je oduševio svojom novom kolekcijom VERNIS À LÈVRES, ako ne vjerujete meni, pogledajte fotke, fotografija vrijedi za 1000 riječi ili posjetite najbliži Douglas i sami izaberite svoju omiljenu nijansu pa ćete sami osjetiti tu moć nove ikone u kojoj imate apsolutno sve: dugotrajno sjajilo, lip stain i ruž i to sve u jednom proizvodu, i još k tome za razliku od Kraševih proizvoda o kojima sam ovisna, NEMA KALORIJA!

Da li je potrebno da opisujem svoje dojmove? Prva asocijacija na VERNIS À LÈVRES jednom riječju, ZAVODLJIV!!! Postojan je, sa izuzetno visokim sjajem, daje efekt punih sočnih usana s vrlo ugodnim osjećajem bez ljepljivosti. Kad bi se mogli u potpunosti prepustiti i biti odvažni kao ovo sjajilo, gdje bi nam bio kraj!

Moje sjajilo VERNIS A LEVRES POP WATER je nijansa 218.

I kada smo kod odvažnosti, morala sam probati Vynil Couture maskaru koja je dostupna u sedam PRELUDIH odvažnih nijansi. Sada stvarno možemo biti originalne i svoje. Ako ste se pitali kako bi izgledala neka luda boja na vašim trepavicama, evo mog primjera kako izgleda ZLATNA NIJANSA.

Meni je ovo skroz ludo i orginalno! Znam da zvuči kontradiktorno, ova zlatna nijansa se zove  I’m The Fire, ali ja se s njom osjećam isto moćno, ali totalno FROZEN, kao ELSA:) Mame znaju o čemu pričam. Boja na trepavicama je točno onakva kako izgleda u bočici. Četkica maksimalno naglašava volumen trepavica.

I moram se zahvaliti svojoj dragoj prijateljici Jasmini iz studia LINICO za CONTURE make-up koja me je šminkala jer sam htjela imati tuš na očima kojem nisam baš vična jer ga baš nikada ne koristim, a ona je žena koja radi čuda sa make-upom.

Za fotografije je zaslužan  Mario Drausnik.

Ana Mišić