Najpoznatiji kompozitor s ovih prostora Tonči Huljić zaslužan za karijere nekih od najuspješnijih glazbenika estrade predstavlja novu zvijezdu – Petra Šegetina umjetničkog imena PIJERO. 18-godišnji korčulanin oduševio je Huljića svojim specifičnim izborom glazbe koju pjeva, te mu je Tonči sada napisao prvu pjesmu ‘Da me malo srića stigne’.

‘U principu mi je u mom portfelju nedostajao takav pjevač, naime nitko s kim surađujem ne pjeva taj profil pjesama – staro-dalmatinski zvuk, a koji ja jako volim i oduvijek sam želio imati takvog izvođača. Te pjesme zvuče kao starinske, no s vremenom postaju bezvremenske.’ Ispričao je Tonči Huljić.

Mladi čovjek, stare duše, kako kaže Tonči, bio je velika inspiracija za njega i povod da mu napiše pjesmu. Za pjesmu je u Splitu snimljen i spot.

‘Moje srce još ne vjeruje da je sve ovo istinito ali velika je čast surađivati s Tončijem. Nekako mi je cilj da svojim pjesmama pokažem mladosti da ne mora sve biti novi zvuk, nego da postoje lijepe pjesme koje se mogu okarakterizirati kao starinske, a da imaju svoju dušu i da se i na njih može i zaplesati.’, rekao je Pijero.

PIJERO je spot snimio u posebnom odijelu koje pripada njegovom krsnom kumu, legendarnom glazbeniku Vinku Coci.

‘Želio sam odjenuti nešto posebno za ovu meni veliku priliku i važan dan, i velika je čast što mogu nositi odijelo mog kuma Vinka. Odijelo mi je dala njegova supruga Janja, bila je vrlo emotivna i rekla mi je da u meni vidi njega u mojim godinama’, ispričao je Pijero.

Tonči Huljić najavljuje i duet s Pijerom u sklopu projekta Madre Badessa.

‘Ne znam koliko ću ja još dugo moći pisati pjesme svim mladim izvođačima, no da ću im uspostaviti karijere, to zasigurno – da!‘, za kraj je rekao Huljić.

Tekst pjesme potpisuje Vjekoslava Huljić.