Dok odbrojavamo 37.dana do Božića, Tonči Huljić i Marko Tolja u duetu predstavljaju sve samo ne običnu božićnu pjesmu ‘Od Božića do Božića’.

‘Svaki Božić me s radija krenu maltretirati Sinatra, Buble i ostatak swing ekipe, e sad je ovo moj obračun sa swingerima. A Tolja je jedan od likova s kojima sam se posebno htio obračunati i eto tako je imao sreće i našao se u ovoj pjesmi.’, duhovito je objasnio Huljić svoju frustraciju swing glazbom.

Duhoviti stihovi i zarazna glazba pjesme na prvu su osvojili i Marka Tolju:

‘Ovo je apsolutno atipična božićna pjesma i nitko pametan je neće shvatiti ozbiljno, a to i je poanta pjesme! Uglavnom kad misliš da te 2020. godina više ne može iznenaditi onda te nazove Tonči Huljić da snimite božićnu pjesmu. S obzirom da nam svima ove godine treba veselja i smijeha odlučili smo razveseliti i nasmijati ljude, a najbolji način za to je da se međusobno vrijeđamo, što ćete imati priliku i čuti u pjesmi.’

Atipičan je i spot u kojem idealnu božićnu atmosferu zakletog swing glazbenika i njegovog ‘hejtera’ pokvari vilenjak – naš najpoznatiji glumac niskog rasta Antun Brzak – koji je popio koju čašicu previše i njegova atraktivna, ali stoga menadžerica – poznata splitska fitness trenerica Renata Lovrinčević Buljan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tonči Huljić (@toncihuljic_official)