Hrabra i snažna princeza koja se s vjernim prijateljima upušta u avanture i bori za sve što je dobro – ovo je čarolija Disney-a, koji je fascinirao mnoge od ranog djetinjstva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli essence cosmetics (@essence_cosmetics)

Ali kakve bi sve priče bile bez njihovih zloglasnih zlikovaca? Svojom zlom družinom i nadnaravnom prirodom izvanredan su dodatak neizvjesnosti u svakom Disney filmu i čine radost za “Happily Ever After” još većom.

Disney Princess palete sjenila: Ariel i Snjeguljica

Svaka od dviju paleta opisuje priču i život princeze čije ime nose kroz svojih 14 visoko pigmentiranih nijansi: nježne nude nijanse i intenzivna crvena za Ariel, hladne smeđe i zelena s efektom pahuljice za Snjeguljicu
Cijena: 84,90 kn

Disney Villains paleta sjenila
“Ogledalce, ogledalce, tko je najljepši od svih? “S ovim paletama sjenila – nadahnutim Zlom Kraljicom i Ursulom – na ovo se pitanje brzo odgovara. Svako od 16 puderastih sjenila je super mekano, visoko pigmentirano s mat, svjetlucavim i blistavim završecima. Uz visokokvalitetno pakiranje s integriranim ogledalom i nosivim nude i ružičastim tonovima, svaka paleta sadrži jedinstvene nijanse: iznimne nijanse plave i srebrne koje podsjećaju na podvodni svijet Ursule, intenzivne nijanse crvene, narančaste i smeđe nadahnute Zlom Kraljicom.
Cijena: 103,90 kn

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli essence cosmetics (@essence_cosmetics)

Peta kolekcija Sisterlove by essence & CATRICE “Disney Princess vs. Disney Villains” nadahnuta je posebnom interakcijom između “dobra i zla”.

Od sredine studenog, princeze Ariel i Snjeguljica i dijelit će police sa svojim antagonistima Ursulom i Zlom Kraljicom.

Na ovaj način, essence Disney princeze i CATRICE Disney zlikovci mogu na beauty police donijeti najbolje iz oba svijeta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli essence cosmetics (@essence_cosmetics)

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 19. studenog je Ljiljana Rožmarić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!