Photo: Instagram/@rahelbrhane_, @vanessa__kirby

Većina nas žena sanja o glatkoj i nježnoj koži bez neželjenih dlačica i laganim ljetnim ‘zurkama’. Imamo odličnu vijest, Pevex ima rješenje za ovo ljeto!

U tijeku je kampanja LIJEPA SVAKI DAN koja traje do 23.6., a u sklopu koje po vrlo primamljivim cijenama možete nabaviti brojne beauty gadgete koji će vam ovog ljeta biti najbolji prijatelji u njezi tijela i kose!

Budite bezbrižni i bez dlačica, a pomoću uređaja za oblikovanje kose uživajte u sjajnoj i lepršavoj kosi!

Ponuda vrijedi od 09.06. do 23.06.2021. Cijene su maloprodajne i vrijede do prodaje zaliha u svim prodajnim centrima PEVEX i na webshopu.

A za inspiraciju donosimo trendy ljetne frizure koja nikada neće izaći iz mode

Kako vrijeme postaje sve toplije podignuta kosa postaje ‘must have’.

Glatki poni

Prema riječima frizera slavnih Chrisa Georgesa, u L.A. je visoki rep je nezaoblilazan hit gotovo svakog ljeta. ‘Ne samo da je moderan, već je i izuzetno prikladan za trčanje po vrućini’, kaže on. ‘Jednostavno češljajte kosu prema gore kako biste stvorili gladak završetak i zavežite rep gumicom. Volim omotati komad kose oko trake i koristiti lak za kosu kako bih osigurao postojanost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Georges (@chrisgeorges.beauty)

Visoki čvor 

Adir Abergel, poznati stylist, nedavno je frizirao Addison Rae s visokim čvorom koji smatra trendovskim jer je ‘šik, vesel i može se napraviti bez napora’, kaže Abergel. A digitalni kreator Rahel Brhane pokazuje da što više čvor povežete, to bolje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rahel Brhane (@rahelbrhane_)

 

A kako bi nam ovo ljeto bile lijepe svaki dan, pobrinuo se Pevex, pa vas uskoro darujemo s nečim što treba svakoj LIPADONI i zato nas pratite na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 18. lipnja je Željka Karanović. Molimo dobitnicu da se javi u inbox Hvala svima na sudjelovanju!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 21. lipnja je Patricija ŽderićMolimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju!