Mračna skandinavska serija nagrađivanog redatelja i scenarista

Nova, treća sezona danskog psihološkog kriminalističkog trilera Licem u lice (Face to Face) stigla je na Pickbox NOW. Prepuna laži, šokova i obrata, nova sezona još je luđa i uzbudljivija.

Ovo je priča o policijskom istražitelju Rasmussenu koji počinje raditi na slučaju mlade djevojke koja je navodno počinila samoubojstvo. Kada dođe na patologiju, prestravljen shvati da je riječ o njegovoj kćeri Christini. Ne može prihvatiti da je riječ o samoubojstvu te počinje otkrivati djeliće istine. U drugoj sezoni Rasmussenova žena Susanne i dalje se bori s gubitkom kćeri. Nastavlja raditi kao psihologinja te tehnikom hipnoze nad pacijentom otkriva šokantnu tajnu zbog koje juri natrag u Kopenhagen kako bi spriječila potencijalni zločin.

ŠTO NAS ČEKA U NOVOJ SEZONI?

Uzbudljiv i nezaboravan psihološki kriminalistički triler, koji je napisao i režirao nagrađivani Christoffer Boe, donosi mnogobrojne mogućnosti u novoj sezoni. Poduzetnik Holger Lang dobiva čudnu videosnimku na kojoj se vidi kako Christinu, njegovu štićenicu i potencijalnu nasljednicu za koju je mislio da je počinila samoubojstvo, ubija John, nedavno ubijeni plaćeni ubojica. Holger odmah shvaća povezanost sa svojim voljenim mlađim bratom Markusom. Holger se suočava s Markusom i otkriva moguću zavjeru protiv sebe i obiteljskog posla.

U glavnim su ulogama Ulrich Thomsen kao Bjørn Rasmussen, Alma Ekehed Thomsen kao Christina Rasmussen i Lars Mikkelsen kao Holger Lang.

LAŽI I ŠOKOVI U MRAČNOM SKANDINAVSKOM STILU

Napeta od početka do kraja, ova danska triler-serija prepuna laži, šokova i obrata idealno je serijsko štivo za sve ljubitelje krimića, a pogotovo one koji vole mračne skandinavske serije.

Ovu izvanrednu seriju i novu, treću, sezonu premijerno gledajte samo na Pickbox NOW!