Veleposlanstvo Indije i Sri Sri Tattva Hrvatska vas pozivaju na predavanje: „AYURVEDA – ZNANOST O ŽIVOTU“ u Makarskoj 22.03.2023. u 19:00h, studio Yoga House.

Besplatno predavanje voditi će renomirani izvorni ayurvedski stručnjak iz Indije dr. Nikhil Kaushik, a uz mnoštvo znanja o ovoj drevnoj medicini, dr. Nikhil odgovoriti će i na vaša pitanja.

Dodatno ćete se moći predbilježiti i za ayurvedske konzultacije uz pulsnu dijagnostiku koje će se održavati idući dan 23.03., također u Makarskoj.

Predavanja će se također održati u još tri grada i to:

Čakovec 16.03., Zgrada Scheier u 19:00h

Split 19.03., Hotel Park u 19:00h

Dubrovnik 24.03., Hotel Adria u 19:00h

Ayurveda je od Svjetske zdravstvene organizacije priznata kao jedan od najstarijih sustava liječenja. Sama riječ Ayurveda znači ‘znanost o životu’, a ayurvedski sustav medicine star je više od 5.000 godina! Ayurveda je specifična po svom cijelovitom i individualnom pristupu svakoj osobi uz namjeru da se ukloni korjenski uzrok problema, a ne samo simptomi bolesti.

Svi koji iz prve ruke žele čuti i saznati što je Ayurveda i zašto je ona u zapadnim zemljama, pa tako i u Hrvatskoj, sve popularnija kad se radi o liječenju i prevenciji raznih bolesti, koju ulogu u tome igra prehrana i životni stil te kako nam ayurvedski principi mogu pomoći da unaprijedimo svoje psihofizičko zdravlje, dobrodošli su na besplatno predavanje.

Ovo predavanje podržano je od Veleposlanstva Indije kao Azadi Ka Amrit Mahotsav inicijativa indijske vlade za proslavu i obilježavanje 75 godina neovisnosti i slavne povijesti njezinih ljudi, kulture i postignuća.

Za predavanje je potrebno rezervirati svoje mjesto na info@srisriayurveda.hr

*prijevod na hrvatski jezik je osiguran

Veselimo se susretu sa vama!