Palmers-BOHO FLOWER gaćice 265,00kn, Palmers-BOHO FLOWER grudnjak 455,00kn

Nova Palmers kolekcija za sezonu  proljeće/ljeto 2020., predstavlja  modele  donjeg rublja, homewear-a i spavaćeg programa za žene i muškarce u prepoznatljivom stilu brenda, uz naglasak na sofisticirane materijale i estetiku.

Proljetnu kolekciju  karakterizira privlačnost i osobnost, nježne boje, cvijetni uzorci koji su se vratili na velika vrata ove sezone i prugaste linije koje prizivaju tople proljetne dane i najbolje kreiraju vaš stil.

Boho Flower  linija s detaljima elegantne čipke i visokokvalitetnog pamuka uz  push up grudnjak predstavlja i divan model grudnjaka bez žice. Ovo lagano donje rublje doslovno se stapa s kožom i laska vašem samopouzdanju.

Palmers-BRYONY_531,00kn, Palmers-BOHO FLOWER_455,00kn

Bryony kolekcija  u kojoj prevladavaju elastični saten i nježna čipka nadopunjena je elegantno izvezenim cvijećem i jamči zavodljivost.

Ključni komadi kolekcije su  klasični i bralette grudnjaci napravljeni su od najfinijeg pamuka s prozračnom podstavom koja koži omogućava disanje, ali istovremeno pruža i potrebnu potporu, što je čini  idealnim suputnikom za proljeće i toplije dane.

Homewear linija Mix Ups načinjena od mješavine pamuka, elastana i viskoze uz  dizajn trendy cvjetnog printa dočarati će   veselo proljetno raspoloženje.

Ove sezone pamuk će biti apsolutni vladar stoga je glavnu ulogu dobio i u novoj Palmers kolekciji za muškarce.

Palmers-MIX UPS_265,00kn, ogrtač 531,00kn, donji dio 379,00kn

Ako tražite  odjeću za uživanje u toplini svog doma koja istovremeno osigurava nesmetano kretanje i čini se kao druga koža tada je nova kolekcija Diamond Grey i Ripple Mix upravo je ono što vam treba.

U novoj kolekciji pronaći ćete homewear linije od ugodnog  materijala  koji će pružiti  mekan osjećaj na koži i udoban kroj  za opuštanje kod kuće, a bezvremenski uzorak pruga u Ripple Mix kolekciji donijeti će vedan i svjež look.

Modeli homewear-a odišu dizajnom koji se lako može kombinirati i pritom stvariti  atraktivan dnevni look.

Svi modeli  iz Palmers  kolekcije za proljeće/ljeto 2020.  dostupni su na službenom websiteu branda i u prodajnim mjestima.