Otkrila nam je što je prvo odabrala za svoju bebu!

Orijentalna plesačica Nikolina Stepić, poznatija kao Nina koja je svojim nastupom na Supertalentu oduševila žiri, uživa u trudnoći i ima slatke brige – odabir osnovne opreme za svoju bebu. Najprije se odlučila odabrati kolica, jer joj je bitno da s bebom što više bude u pokretu.

Nina prvi puta postaje majka i pomalo je začuđena koliko različitih dječjih kolica ima na tržištu. Zato je pokušala pronaći kolica koja će se uklapati u njen životni stil, a kriteriji su bili sljedeći: kompaktnost, udobnost i da kolica nisu teška.

‘Radujem se putovati sa svojom bebom, jer su mi ova kolica odlična za putovanja, prelagana su i ne zauzimaju puno prostora! Također moram naglasiti da mi se najviše sviđa što se kolica mogu složiti u sekundi i to iz jednog manevra. ‘, izjavila je Nina.

Potragu je suzila na kategoriju (ultra) kompaktnih kolica među kojima su se jedna istaknula – Ergobaby Metro kolica. Ovo su jedina kompaktna kolica na tržištu koja imaju potvrdu od njemačkog AGR instituta da su ‘zdrava za leđa’, kako za bebu tako i za roditelje. A budući da se Nina bavi plesom, itekako je svjesna koliko su pravilan položaj leđa i dobar madrac za spavanje bitni za zdravlje kako beba tako i odraslih.

Bez obzira koji ste tip roditelja, Metro kolica su podrška kakvu svaki roditelj treba. Omogućavaju lagano i slobodno kretanje po gradu, ali i neravnim površinama. Teže samo 6,3 kg, a kada se sklope mogu se nositi kao ručna prtljaga. Mame najbolje znaju koliko je važno lagano manevrirati kolicima jednom rukom, dok je u drugoj ruci znatiželjna beba koja je upravo odlučila biti budna i pratiti sve što se oko nje događa. Ako uzmete u obzir da se mogu koristiti od rođenja uz dodatak košare za novorođenče pa sve do težine od 18 kg, Metro kolica bit će prva na listi za odabir mnogih mama i tata pa je tako bio slučaj i s Ninom.

Nove avanture mame Nine možete pratiti na njenoj Facebook stranici , a sigurni smo da će podijeliti s nama kamo su je Metro kolica sve odvela baš kao što su to učinile i druge poznate mame Nataša Janjić, Nevena Rendeli, Jelena Perčin i Ella Dvornik.

Ako i vi želite svoja METRO kolica, ponudu možete pogledati na službenoj stranici Ergobaby Hrvatska.

24.03.2020. – Dobitnica u darivanju objavljenom 20. ožujka je Ljubica Kemenović. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!