Zagreb, 18. vibanj –  2022. –  Marsh Mallow ili Marshmallow, pitanje je sad. Vjerojatno ste pomislili na slatkiš, dok L’Erbolario razmišlja o biljkama i njihovim čarobnim sastojcima!

Elegantni cvijet Althea officinalis, Marsh Mallow ili jednostavno bijeli sljez, nježnih je boja, od bijele, preko nježno roze, ružičaste do ljubičaste i crvene. Ova trajnica može narasti preko jednog metra, na vlažnim mjestima u srednjoj i južnoj Europi, te zapadnoj Aziji. Listovi, cvjetovi i korijenje Althee officinalis se koriste u medicini, a mlado lišće i korijen su jestivi. Pripravci ove biljke olakšavaju spontanu regeneraciju tkiva, smanjuju upalne procese, te djeluju kao učinkovito sredstvo za iskašljavanje. I osobe sklone alergijama vrlo dobro podnose njegove aktivne tvari, a sve navedeno je skriveno u samomo imenu koje dolazi od grčkog ἀλθαίνειν (althainein), što znači “liječiti“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Erbolario Hrvatska (@lerbolario_hrvatska)

L’Erbolario ga je pretočio se u intrigantne citrusno cvjetne mirisne note nove L’Erbolario mirisne linije Altea.

Parfem

Zagolican pikantnim citrusnim parom kao što su cvijet limuna i slatka naranča, ovaj parfem pun šarma vodi vas prema cvjetnim srednjim notama u kojima dominiraju profinjene note sljeza i bijele ruže. Mošus i vanilija dolaze ruku pod ruku u baznim notama, zatvarajući ovaj neodoljivi miris pružajući mu dugotrajnost i meku puderastu pozadinu. Romantično, nježno i elegantno!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Erbolario Hrvatska (@lerbolario_hrvatska)

Fluid za tijelo

Ekstrakt sljeza za omekšavanje, njegujuća moć karite maslaca, mekoća maslaca kakaa i ulje sjemenki naranče ekskluzivni su tretman ljepote koji će koži dati potrebnu elastičnost i hidrataciju uz neodoljiv i nježan miris ove parfumirane kreme/fluida za tijelo

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Erbolario Hrvatska (@lerbolario_hrvatska)

Kupelj

Posebna formula ove nježne kupke s omekšavajućim ekstraktom bijelog sljeza, obogaćena dragocjenim ekstraktima naranče, cvjetova i listova limuna nudi koži obilje svježine i nježno čišćenje uz tonirajuće i osvježavajuće djelovanje.

Promo paket –  75 ml kupelji + 75ml fluid za tijelo

Ovaj set sadrži 75ml nježne kupelji i 75ml fluida za tijelo u praktičnoj kozmetičkoj torbici predivnog cvjetnog uzorka.

Sve L’Erbolario proizvode, pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda. L’Erbolario proizvodi ne sadrže silikone, parabene i petrolatume.