Mlada i nekonvencionalna glazbenica Stela Rade, donosi svježi vjetar na glazbenu scenu, a sada predstavlja posljednji video spot s nadolazećeg, istoimenog EP-a “Korak po korak”. S četiri intrigantna singla – “Briga me,” “Spasi nas,” “Nije kasno,” i naslovna pjesma “Korak po korak,” Stela je donijela glazbenu raznolikost kakvu već duže vrijeme nismo čuli.

Stela je započela svoj EP album singlom “Briga me” gdje je nam je predstavila dio sebe kao autorice teksta i aranžmana, dajeći naslutiti kako će njezin novi album biti poput puzzla koje se sa svakim novim singlom slažu i otkrivaju što sve Stela jest. Već dva tjedna nakon je uslijedio i drugi singl pod nazivom “Spasi nas” gdje Stela slušatelja vodi kroz emotivnu baladu čiju produkciju i aranžman potpisuje Ivan Pešut, koji kaže kako mu je bilo najzanimljivilje: “spojiti Stelin zvuk harmonike s orkestralnim aranžmanom kako bi stvorili spoj koji je zanimljiv i poseban, tako da kad biste izdvojili jedan od tih elemenata, izgubili čaroliju koja ga čini jedinstvenim.

Ova pomalo tajanstvena pjesma potiče slušatelje da pronađu vlastite emocije u njoj, a spot za pjesmu, režiran od strane Filipa i Slađane Gržinčić, predstavlja Stelu kao umjetnicu koja neustrašivo istražuje nove horizonte, čak i u ulozi glumice. Ubrzo nakon “Spasi nas” Stela se vraća s najdinamičnijim singlom do tada pod nazivom “Nije kasno.” U razgovoru o izlasku trećeg singla, ističe kako želi podsjetiti ljude da se više zabavljaju i manje ozbiljno shvaćaju život, te napominje kako je “ovaj singl je najveseliji i najbezbrižniji dosad.”

Stela zaključuje svoj EP s optimističnom pjesmom “Korak po korak”. Ova inspirativna pjesma, koju je Stela sama stvorila, potiče slušatelje na postizanje svojih ciljeva korak po korak. “Korak po korak” nije samo naslov singla, već i nosioca cijelog EP projekta, koji predstavlja Stelu kao glazbenicu koja ne poznaje granice žanrova, a u samoj pjesmi imamo priliku čuti kako zvuči kada se spoje rap dionice sa violinama i završnom rock dionicom.

Stela Rade je umjetnica koja ne slijedi trendove, već ih postavlja. Njezin nadolazeći EP obećava osvježavajuću iskrenost i glazbenu originalnost. Kroz emotivne tekstove, vokalnu izvedbu i inovativne aranžmane, Stela povezuje se predstavlja publici na jednom poptpuno novom nivou u kojemu je vidljivo kako se ne boji eksperimentirati s glazbom, a publika će njezin šarolik opus imati prilike slušati uživo u Klubu Kazališta Komedija 19. prosinca.

EP “Korak po korak” 8. prosinca stiže na streaming servise, a pjesme “Spasi nas”, “Briga me”, “Nije kasno” i “Korak po korak možete pogledati na YouTubeu.”