Zagreb, 12. srpnja 2022. –  Ovoga srpnja zamijenite ljetne vrućine hladnim krimićima najpoznatije spisateljice krimića Agathe Christie. Rashladite se uz spektakularne epizode Christeinih krimića uz neustrašivu gđicu Marple i tajanstvenog bivšeg detektiva Hjersona, a uz to će vam program Epic Drama prikazati i tri cjelovečernje drame s glumicama Ruth Bradley, Lyndsey Marshal i Helen Baxendale, u ulozi same spisateljice. Ovo je ljeto krimića koje ne smijete propustiti!

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Epic Drama Hrvatska (@epicdramahr)

U srpnju vam donosimo uzbudljive kriminalističke serije i filmove koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka “Sezona Agathe Christie”, svake subote i nedjelje, od subote 23. srpnja u 17:55 samo na programu Epic Drama:

Gđica Marple

Subota, 23. srpnja u 17:55

Nitko se ne doima iznenađenim kada pukovnika Protheroea nađu ubijenog u mjesnom župnom dvoru. Mnogo je lažnih tragova, posebice kad njegova udovica i njezin ljubavnik oboje priznaju ubojstvo.

Agatha i istina o ubojstvu

Subota, 23. srpnja u 21:00

Kad su kumče i imenjakinju Florence Nightingale pronašli u vlaku za Hastings pretučenu do smrti, unatoč istrazi i javnim prosvjedima policija nikad nije uhvatila ubojicu

Agatha i Ištarino prokletstvo

Nedjelja, 24. srpnja u 21:00

Agatha putuje u Bagdad i shvaća da naivni mladi arheolog Max treba njezinu pomoć budući da se u vili u kojoj su odsjeli, čiji je sjaj već pomalo izblijedio, događa niz ubojstava.

Agatha i ponoćna ubojstva

Subota, 30. srpnja u 21:00

Ubiti Poirota usred kaosa 2. svjetskog rata djeluje gotovo pakosno, no Agathin je plan prodati roman privatnom kupcu, obožavatelju spremnom platiti bilo koju cijenu kako bi posjedovao dio povijesti.

Hjerson

Nedjelja, 31. srpnja u 17:10

Hjerson je nastrijeljen i lov na sumnjivce se intenzivira. Fasada obitelji Åkerman je napukla. Oscar je u bolnici, a Harriet se vratila, pa za Hjersona slučaj postaje osoban.