Neke stvari možda nam i nisu na prioritetnom popisu za kofer kada putujemo na more, pa tako badiće, ručnike, sunčane naočale i proizvode za zaštitu od sunca smatramo obveznima dok sve više od toga nepotrebnim! Međutim kada dođemo na plažu i vidimo kako se neki zabavljaju, uživaju na svojim napuhancima, onda nam je žao što nismo uzeli onaj ‘cool luftić’ ili onaj slatki jastučić na napuhavanje  kako bi se mogli namjestiti kao kraljica na plaži i upijati sunčeve zrake ili čitati svoje ljetno štivo.

I ako vam je dosta toga da vas žuljaju kamenčići na plaži umjesto da uživate u mekanim napuhancima, onda je savršena destinacija koju morate ‘čekirati’ prije mora Pevex koji na jednom mjestu ima odlične dodatke za uživanje u moru i na plaži uz more😊.

Tako u svojoj bogatoj ponudi Pevex nudi toliko zabavnih luftića od jednoroga, cool banana, labuda , jednoroga, krafni pa čak i kajaka i čamaca na napuhavanje sve do asortimana za najmlađe! Ako mislite da bez ovakvih popularnih rekvizita možete, nemojte zaboraviti na najmlađe, vjerujte nam biti ćete zahvalni što ste ih ponijeli.

Pevex se je pobrinuo i za sve ljubitelje surfanja na valovima, pa tako kada zapuše jugo tu su izuzetno stabilne i lake za manevriranje sup daske koje uz 5 cm dodatne širine poboljšavaju stabilnost i ravnotežu, omogućujući vam da hodate i mijenjate svoj položaj bez straha od prevrtanja. Kapacitet težine je 122 kg, pa se slobodno prepustite adrenalinu i uživajte u valovima!

A za sve one koji tek žele uloviti svoj prvi val, tu je Sup daska stvorena za početnike, i ne ne treba vam daleka Australija, niti Kalifornija, već daska pod ruku, jugo i volja!

Dobitnica u darivanju objavljenom 15. srpnja je Sandra Mišković . Molimo dobitnicu da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!