Jedinstveni pop-up bar Corona Sunsets Session idućih deset dana bit će omiljena destinacija Splićana i brojnih gostiju. Ležaljke, pivo uz koje obavezno ide kriška limete kao i CORONA kokteli privukli su brojne na najskrovitiji splitski krov s pogledom na povijesnu jezgru grada, more i otoke te posjetiteljima pružili jedinstveno iskustvo uživanja u slikovitom zalasku sunca. Smješten u centru grada na krovu hotela Cornaro, nedaleko Dioklecijanove palače, Corona Sunsets Session nakon brojnih svjetskih destinacija prvi put stigao je u Split.

Barovi na krovovima zgrada u svijetu su već neko vrijeme hit pa je i Split kao omiljena ljetna destinacija brojnih domaćih i stranih turista, dobio svoju inačicu sa savršenim pogledom. Neuobičajeno mjesto ispijanja osvježavajuće Corone na krovnoj terasi hotela Cornaro uz DJ ritmove posjetili su i brojni poznati: Ana Gruica, Žanamari Perčić, Ivo Perkušić, Krešo Kulašin, Ana Opačak, Tomislav Čubelić, Horvat Čagalj, Sonja Dvornik i drugi te tako hladnom Coronom nazdravili novom kul mjestu u gradu pod Marjanom. Skriven od pogleda i ljetnih temperatura, maštovito uređen bar kao najbolja lounge zona u nadolazećim ljetnim danima bit će idealna lokacija za afterwork opuštanja i popodnevna druženja Splićana i mnogobrojnih turista. Globalno poznati event u svoja je dva zagrebačka izdanja osvojio ljubitelje Corone, ali i društvene mreže, a predivna terasa u samoj blizini splitske rivezaslužuje posjet i bijeg od svakodnevnice.

Nakon službenog otvorenja ljetnog pop-up bara, svi željni odlične glazbe, zabave i jedinstvenog ugođaja, dobrodošli su na Corona Sunsets Session, koji je otvoren od četvrtka, 02. kolovoza, do subote, 10. kolovoza svakog dana od 17 do 24 sata na krovu hotela Cornaro (Ulica kralja Tomislava 9/Sinjska 6), a sve informacije o događaju mogu se pronaći na Facebook stranici Corona Sunsets Session.