ss2Poznati glumac Slavko Sobin dobio je ekskluzivnu priliku prvi isprobati nove adidas Originals NMD tenisice – stvorene za urbane nomade današnjice. “Ne pripadati jednom gradu i jednom setu razmišljanja, uvijek razmišljati dalje i biti korak ispred, to je po meni definicija urbanog nomada u kojoj se i sam prepoznajem.” – izjavio je Slavko tijekom fotografiranja.

adidas Originals pomiče granice s novom NMD tenisicom, inspiriranom ikonskim siluetama adidasa, ali u potpuno novom konceptu koji definira ultimativni dizajn budućnosti. Smiona kombinacija materijala i boja inspirirana prošlošću brenda ima za cilj oblikovati trendove današnjice.

“Zbog beskompromisnog dizajna, novih tehnologija i udobnosti, NMD tenisice sigurno će postati neizostavni suputnik u brojnim urbanim pustolovinama koje su ispred mene. ” – dodao je Sobin.

Preporučena maloprodajna cijena adidas Originals NMD tenisica iznosi 1.349,00 kuna, a dostupne su od 12.prosinca u limitiranim količinama u adidas Originals shopu u Bogovićevoj i Shoosteru u Arena Centru u Zagrebu.