Iza Mirana Kurspahića, Diane Viljevac, Martine Čičko Karapetrić, Morane Saračević i Igora Barberića pravi je dan skijaških uzbuđenja, ali i obaveza za sve domaće i regionalne medije. Intervjui i snimanja za televizije i tisak radili su se od samoga jutra na skijaškim stazama. Reklama kakvu bi svaka javna ličnost mogla samo i poželjeti, a hrvatske zvijezde danas u itekako uvidjele kakvu su čast dobile što ih je Nassfeld pozvao da otvore ovu sezonu.

n4

Već je svima dobro poznato da su ovosezonski ambasadori prestižnog austrijskog skijališta Nassfeld poznati kazališni redatelj Miran Kurspahić, dizajnerica Diana Viljevac, koreograf, redatelj, pjevač i plesač Igor Barberić te kraljice regionalnog modnog couture-a Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević koji za ovu prigodu skijaju u posebnim NES Sportswear odijelima te odsjedaju u jednom od najluksuznijih svjetskih hotela, Falkensteiner Hotel Sonnenalpe Nassfeld.

Neki od njih po prvi puta stali su na skije, a neki su stali nakon više od deset godina. Ono što ih povezuje je ista namjera da nauče skijati kako im je Nassfeld obećao. Jedino skijalište u Europi koje se ponosi svojim programom da se u tri dana intenzivnog skijanja može od samog početnika postati adrenalinski ovisnik imalo je težak zadatak pred sobom – osposobiti hrvatske zvijezde.

b5

Popodne u Nassfeldu provedeno je u ugodnom druženju ispred hotela Gartenkofel gdje su za hrvatske ambasadore, ali i domaće stanovništvo domaćini pripremili zabavu na otvorenom uz domaće specijalitete. Gotovo nitko nije odolio isprobati pripravu nacionalnih austrijskih specijaliteta, a potom i veliku borbu grudanja gdje su hrvatski predstavnici odmjerili snage s austrijskim i naravno pobijedili.

Diana Viljevac uz Mirana Kurspahića prva se veoma brzo prisjetila skijaških pokreta i ušla u skijašku rutinu i osvajala najteže staze, dok se za Igora Barberića, Martinu Čičko Karapetrić i Moranu Saračević zbilja može reći da itekako brzo usvajaju skijaške vještine i zasigurno će do kraja tjedna i oni skijati na zahtjevnijim spustovima. Ono što je same ambasadore Nassfelda iznenadilo je i činjenica da su sve staze pokrivene izuzetnim Internet signalom što zbilja nije česta pojava u drugim skijaškim odredištima. Kraj dana hrvatski ambasadori proveli su na ugodnoj večeri u poznatom hotelu Alpenhotel Marcius. Miran Kurspahić, Diana Viljevac, Igor Barberić, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević u Nassfeldu ostaju do subote i obavljaju svoje promotorske dužnosti.

Izvor: Nassfeld PR

Foto: Nassfeld PR, Instagram

16. prosinca 2015.