Ponukana nedavnim predstavljanjem Avonovih lakova za nokte s Magic efektima, odlučila sam ih isprobati i vidjeti kako se uklapaju u moje ljetne kombinacije:)

Moram priznati da su totalno fora, skroz otkačeni, baš ono ljetni đir. Iznenađujuće brzo se suše i vrlo su efektni. Ja sam osobno oduševljena nijansom TOPAZ. Prvo sam nokte namazala bijelim mat lakom, a nakon toga sam nanijela šljokičasti svijetlo plavi TOPAZ. Da me netko angažira da se pobrinem za look prave sirene, TOPAZ bi bio moj odabir.

Evo kako to izgleda na meni.

avon-topaz

Tamno plavi je isprobala naša suradnica na svojim nožnim noktima.

Ono što moram napomenuti je da se malo teže odstranjuju zbog šljokica, ali to vjerojatno već znaju svi koji su koristili lakove sa šljokicama.

avon2

Kada već pričam o Avonovim lakovima, iskoristila bih ovu prigodu da predstavim još par njihovih proizvoda za sve Avonove korisnice i one koje će to tek postati.

avon3

Za dnevnu i noćnu njegu, tu su kreme. Napominjem da je vrlo bitno da koristite noćne kreme budući da se preko noći dok spavamo naša koža najviše regenerira i potrebana joj je bogatija krema s maksimalnom njegom.

avon4

Avon u svojoj ponudi ima obnavljajuću noćnu kremu iz linije AVON NUTRAEFFECTS koja u sebi sadrži hidratantnu formulu s Active Seed kompleksom i sjemenkama cvijeta rajske ptice, a pomaže umanjiti diskoloraciju kože.

avon7Za dnevnu njegu, Avon nudi dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom F20 također iz linije AVON NUTRAEFFECTS.

I tu je naravno maskara kao neizostavan dio svakog make-upa.

A za kraj bi preporučili prigodnu kremu za tijelo za oblikovanje struka i bedara kako bi što bolje izgledali ovog ljeta:)

Lipadona