Znamo kako su jedini festivali koje ste posjećivali u zadnje vrijeme bili oni kućni. Pustite omiljenu playlistu, obučete odjeću za ples i onda partijate po kući sve dok susjed ne pokuca na vrata i upropasti raspoloženje. Tome je došao kraj! S porastom temperatura, porasle su i ponude za razne festivale. Poznato je kako glazba ima izuzetan utjecaj na svaki dio života, uključujući i seksualnu dobrobit. Omiljena pjesma često nas naježi, nekad toliko da osjećamo valove užitka koji nas dovode do orgazma.

Mnogima festivali nisu šala. Čim je festival najavljen, počinje uzbudljivo iščekivanje. Križate dane na kalendaru, i u tren oka, već plešete u ritmu ispred pozornice. A kako znamo da je glazba hrana ljubavi, postoji mogućnost da ćete nekoga upoznati, zar ne? Prema tračevima, mnogi dolaze na festival kako bi imali ljubavnu avanturu. Uz Hex™ kondome koji će se pobrinuti da imate smiješak na licu tjednima nakon festivala, LELO dijeli bitne savjete koje ne biste trebali ignorirati.

Pristanak, pristanak, pristanak!

Iako Tutti Frutti pjevaju ‘’Opusti se i uživaj…’’, ipak se nemojte potpuno opustiti kada su u pitanju seks i festivali. Prvo ono najbitnije – pristanak! Trijezni pristanak. Ključno je provjeriti s potencijalnim partnerom jesu li zainteresirani u istoj mjeri. Ako ispadne da nisu ili se kasnije predomisle, nemojte raditi dramu. Imaju potpuno pravo na to.

Sigurnost na prvom mjestu – ponesite kondome!

Još jedna bitna stvar – ponesite i koristite kondome! Iako je ovaj savjet sam po sebi jasan, nikad ne možete biti previše sigurni. Spolno prenosive bolesti ne preskaču festivale, kao ni neželjena trudnoća. Iskusite bezbrižan seks uz Hex™ kondome. Inspirirani molekularnom strukturom grafena, najjačeg i najtanjeg materijala poznatog znanosti, HEX™ kondomi rješavaju najčešće pritužbe na kondome:

  • SKLIŽU DOLJE: HEX™ kondomi imaju poboljšanu unutarnju strukturu koja prianja uz korisnika kondoma i pomaže u smanjenju klizanja.
  • PUCAJU: Ultra tanki heksagoni kombinirani su s HEX™ strukturom za jačinu i tankoću.
  • SMANJUJU ZADOVOLJSTVO: HEX™ struktura je dizajnirana da bude fleksibilna i prilagođava se korisniku kondoma, osiguravajući prirodniji osjećaj intimnosti.

Nemojte zaboraviti zamijeniti stari kondom u novčaniku s novim. Čuvanje kondoma u novčaniku na dulje vrijeme možda nije dobra ideja s obzirom na tjelesnu temperaturu i na način na koji sjedite koji može oštetiti kondom zbog kretnji. Novi kondom, siguran seks.

Nemojte se uputiti prema prijenosnom WC-u!

Jednostavno nemojte. Razni su razlozi, osim očitih – nehigijenske površine. Također, svi znamo kako nema puno WC-a na festivalima, stoga budite suosjećajni i ostavite prijenosni WC onima kojima su doista potrebni. Ipak, potraga za pravim mjestom za seks na festivalima nije lak zadatak. Dobre vijesti su da se ljudi posvuda seksaju. Neke preporuke iskusnijih su auto, skrovita mjesta na festivalu, u polju, iza pozornice… Odluka je na vama; samo izbjegavajte prijenosni WC i druge ljude.

Festivali su odličan način da se zabavite i plesom otresete nakupljen stres i brige. Ako vam je u planu imati ljubavnu avanturu, zaštite se i osigurajte pristanak, posebno ako ste vi ili vaš partner popili par pića. Ako se ne osjećate dobro ili imate osjećaj da niste u kontroli, STANITE. Kući se trebate vraćati s osmjehom i dobrim sjećanjima, a ne suzama i traumama. Zabavite se i zaštitite na vrijeme! 🙂