Desetak nas dana dijeli do koncerta godine, koncerta o kojem priča cijela regija. Legendarni Mišo Kovač posljednjih je dana u velikim pripremama za koncert Samo nas nebo rastavit može. Sva mjesta na tribinama su rasprodana za spektakl koji će se održati u nedjelju, 5. lipnja s početkom u 20 sati. One pak ulaznice za parter i manji broj ulaznica za VIP lože iz kojih će gledatelji imati poseban doživljaj još se može kupiti u sustavu Entrio.hr.

Jučer je Mišo zapjevao s članovima klape Rišpet – Ivom Amulićem i Perom Kozomarom. Jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa gost je na koncertu o kojem će se dugo pričati. Na tvojoj ruci prsten zapjevali su zajedno i još jednom oduševili brojne obožavatelje legende.

Video pjesme Na tvojoj ruci prsten Miše Kovača i klape Rišpet možete pogledati na linku https://we.tl/t-X1GSjST1Dl .

Mate Mišo Kovač u odličnoj je formi i raspoloženju pred koncert na kojem će uz Rišpet nastupiti i Ivana Kovač, Joško Čagalj Jole, Saša Antić i Alen Nižetić. Voditeljica programa je Edita Lucić, neponovljivi glas Dalmacije. Višesatni spektakl će trajati tri sata. Na kraju koncerta u čast legendi priprema se spektakularan vatromet.

„Jako se veselim koncertu na Starom placu na kojem sam prije stalno dolazio na utakmice Hajduka. Mislim da ćemo biti super zahvaljujući meni i vama. Proslavimo zajedno uspješnu sezonu Hajduka. Pozdravlja vas Mišo Kovač!“ – izjavio je nedavno Mišo.

Ususret koncertu Udruga veterana 4. gardijske brigade Miši Kovaču je poklonila svoj zlatnik, a on im je dao pozivnice za koncert za članove i invalide. Za koncert su do sada svoje ulaznice kupile i brojne hrvatske sportske zvijezde, od NBA igrača do naših proslavljenih nogometaša koji su posebno vezani uz Mišu. Koncert se održava večer uoči utakmice Hrvatska – Francuska u Ligi nacija pa se na njemu očekuju i brojni navijači. Uz podršku Hajduka bit će organizirana i prodaja majica koje nose i mladi i stari.

Biti će to njegov prvi veliki nastup nakon onog u punoj Areni Zagreb 2019. godine, ali i prvi koncert u Splitu još od 2018. godine. Sprema se, jasno je već sada, jedan od najvećih koncerata ove godine, pravi spektakl u produkcijskom i glazbenom smislu, na mjestu od kojeg, jedinstveni su Splićani, nema bolje i ljepše kulise za strastvenog Hajdukovca poput Miše.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu: www.entrio.hr