Prije više od jednog stoljeća u Sjedinjenim Američkim Državama, 28. veljače 1909. godine, obilježen je prvi Nacionalni dan žena u čast štrajku radnica iz 1908. koje su prosvjedovale protiv neljudskih i teških uvjeta rada. Od 1911. godine, svakog 8. ožujka cijeli svijet nastavlja obilježavati Međunarodni dan žena, odajući počast jedinstvenom duhu i važnosti žena u našim životima.

Ovog Međunarodnog dana žena proslavite žene koje obožavate bezvremenskim znakovima ljubavi – a koja je bolja i trajnija gesta od nakita? Nakit je pravi izbor jer odražava i naglašava žensku veličanstvenu osobnost i jedinstvenost. Svaki komad nakita ima svoju priču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatarna Dodić (@zlatarna_dodic)

Simbolički je povezan s povjerenjem, ljubavlju, ponosom i čvrstim suosjećanjem. Iako nema ograničenja kako bi se pozdravila ženska neukrotiva snaga i toplina, Međunarodni dan žena izvrsna je prilika da im se nazdravi te izrazi ljubav i zahvalnost. Dok kupujemo nakit za one posebne žene u našim životima, prikladno odaberite dizajne koji nadopunjuju njihovu auru i odzvanjaju njihovim atributima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatarna Dodić (@zlatarna_dodic)

Moćne, suosjećajne, pune razumijevanja i ljubavi – samo su neke od osobina koje majke čine našim najvećim darom. Doživite njihov dan kao priliku kojom ćete izraziti koliko ju cijenite. Osjećaj je vaš znak: odaberite eterično lijep dizajn, baš poput njezine duše, i luksuzno klasičan, nešto na što se ona sama ne bi odlučila. Klasični dijamantni nakit trebao bi biti pravi izbor. Netko se može odlučiti za veličanstvenu ogrlicu ili elegantnu narukvicu koja daje raskošan zagrljaj njezinom zapešću zbog kojeg će njezina ruka izgleda kraljevski! Odabrali smo nekoliko najprikladnijih artikala za vašu majku; moderni i tradicionalni stilovi koji će učiniti da se osjeća blistavo, upravo onakva kakva jest!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Nije tajna da žene vole dijamante. Neka ju vaš blještavi poklon zaslijepi svom ljepotom. Žena koja vas inspirira, podržava i voli, obogaćujući vaš život na način na koji samo prava srodna duša može, zaslužuje baš svaku pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatarna Dodić (@zlatarna_dodic)

Iz bogate ponude Zlatarne Dodić odaberite stil nakita koji ona može nositi na mnogo načina! Neka njezina osobnost zasja kroz njezin nakit, bilo da se radi o složenom privjesku
ili 
dijamantnim naušnicama koje može prikladno nositi u dnevnoj ili večernjoj varijanti ili izvanredno prstenje za opušteni shopping sa svojim prijateljicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatarna Dodić (@zlatarna_dodic)

Odaberite dizajn nakita koje bez napora može stilizirati uz dnevnu poslovnu odjeću ili malu crnu haljinu, izgledajući besprijekorno i moćno u svakom trenutku. Za dodatni šarm, lijepo zaglađena kosa i putene usne mogu naglasiti ove upečatljive komade za potpuni dojam crvenog tepiha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatarna Dodić (@zlatarna_dodic)

Iako ćete primiti poklon od voljenih osoba, nijedno pravilo vas ne sprječava da se proslavite i nazdravite samoj sebi. Takvi komadi nakita poprimaju mnogo veću emocionalnu vrijednost kao svjedočanstvo vašeg trijumfa. Dakle, pokažite svoj nakit kako biste se podsjetili koliko ste daleko stigli i što ste postigli. Eksperimentirajte s prstenjem koje se može nanizati, izrađujući jedinstvene setove koji vas odražavaju, bilo da se radi o oštrim geometrijskim ili krupnijim prstenima, učinite to i budite posebni! U Zlatarni Dodić pogledajte veliki izbor zlatnog nakita, i pustite da vaša energija teče dok uživate u svojoj pozitivnosti.

Veliki izbor nakita potražite na prodajnim mjestima Zlatarne Dodić  ili na web shopu.