pepsiNajbolja hrvatska atletičarka i svjetska rekorderka Sandra Perković nova je lokalna ambasadorica za Pepsi Hrvatska u okviru globalnog digitalnog pokreta Pepsi Challenge. U trećem, sportskom izazovu Sandra poziva sve zainteresirane da snime video uradak u kojem moraju pokazati što znaju s loptom i podijele ga putem Pepsi internetske pepsichallenge.hr ili Facebook stranice facebook.com/PepsiHrvatska. Sama Sandra odabrat će najkreativniji video koji će osvojiti posebnu Pepsi nagradu!

Nakon modnog izazova Aleksandre Dojčinović i glazbenog izazova Elle Dvornik, u sportski Pepsi izazov spremno je zakoračila i Sandra Perković, koja je nebrojeno puta pokazala sposobnost svladavanja prepreka i sklonost izazovima. Na snimanju za lokalnu kampanju otkrila je koji su njezini najveći sportski izazovi, tko joj je uzor, koja joj je medalja najdraža i što bi savjetovala svojim fanovima.

Sandra Perković te izaziva da prihvatiš izazov!

“Koncept Pepsi izazova uistinu me oduševio jer me u životu, između ostalog, prihvaćanje izazova dovelo i do statusa vrhunske sportašice. Živim sada, živim u ovom trenutku i ne opterećujem se previše oko toga što je bilo i što će biti,” naglasila je Sandra. “U životu nema nesavladivih prepreka, samo se treba zbrojiti, pribrati misli i djelovati. Upravo zato pozivam sve fanove da prihvate izazov i izađu iz svoje sigurne zone, jer tko zna gdje ih to može odvesti.”

Društvene mreže u ovoj kampanji nisu isključivo mehanizam odabira najboljih. Svako korištenje hashtaga #PepsiChallenge na Instagramu, Facebooku, YouTube-u i Twitteru ima humanitarnu notu. Naime, Pepsi u partnerstvu s organizacijom Litter of Light za svaki hashtag donira jedan dolar za izgradnju isplativih sistema rasvjete koja pomaže ljudima u nerazvijenim dijelovima svijeta.