Blitz film i video distribucija vam ekskluzivno donosi neke od najzabavnijih i najopasnijih scena iz filma!

tcEthan Hunt (Tom Cruise) nalazi se pred novim izazovima u petom nastavku najuzbudljivijeg akcijskog filmskog serijala, koji gledatelje svaki put drži u napetoj neizvjesnosti od početka do kraja.

Nemoguća misija uvijek je na granici nevjerojatnoga, a te granice uvijek na kraju i pomiče.  Danas, kada su gledatelji vidjeli brojne efekte i već su naviknuli na vratolomije, kako podići tu ljestvicu? Novi nastavak dat će nam odgovor na to pitanje! Ekskluzivno vam donosimo neke od najzabavnijih i najopasnijih scena iz filma, a pogledajte i kako je snimljena scena u kojoj Ethan Hunt (Tom Cruise) automobilom luđački juri uskim ulicama Maroka, dok mu je suputnik prestravljeni Benji Dunn (Simon Pegg). Da je sve itekako stvarno i realno, potvrdit će vam izbezumljeni izrazi lica glumca Simona Pegga.

Osim uobičajenih kino formata, Nemoguća misija: Odmetnuti prikazuje se i u CineStarovim premium formatima kao što su IMAX i 4DX. Film Nemoguća misija: Odmetnuti prikazuje se u distribuciji Blitz filma.

Svjetska premijera filma NEMOGUĆA MISIJA: ODMETNUTI bio je najus­pješniji prijenos uživo  na Yahoo!-u u povijesti!

Prijenos uživo s crvenog tepiha svjetske premijere  filma Nemoguća misi­ja: Odmetnuti na Yahoo!-u oborio je sve rekorde i postao najuspješnijim prijenosom uživo u povijesti tih stranica. Ekskluzivni prijenos događanja uživo omogućio je milijunima obožavatelja serijala Nemoguća misija širom svijeta prisustvovati premijeri iz njihovih domova, ureda i na mobilnim ure­đajima.

Uspjehu prijenosa događanja uživo doprinijele su promidžbe na cijeloj Yahoo!-ovoj globalnoj mreži i putem društvenih medija, uključujući Tumblr, uz dodatnu podršku zvijezda filma putem društvenih medija.

Svjetska premijera filma Nemoguća misija: Odmetnuti održana je u Beč­koj državnoj operi 23. srpnja, a prisustvovali su joj zvijezde filma Tom Cru­ise, Simon Pegg i Rebecca Ferguson, redatelj Christopher McQuarrie te producenti David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger.

Za sve koji nisu uspjeli pratiti prijenos uživo pogledajte snimku premijere.