„Noć kad je Olivia pala“ dirljiv je debitantski roman autorice Christine McDonald u kojem ništa nije riješeno do samoga kraja. Roman će u vama probuditi strahove, borbu i najgore noćne more svakog roditelja – nesreću djeteta koja naizgled nije nezgodan slučaj. Autorici je uspjelo ono što rijetkima pođe za rukom – sa prvim romanom zauzeti vrhove lista najprodavanijih naslova i osvojiti brojne nominacije za najbolji roman. USA Today, Amazon i Barnes & Noble samo su neki od popisa najprodavanijih naslova na kojima je tjednima glavna zvijezda bio roman “Noć kad je Olivia pala“. Knjiški klubovi Marie Claire, BookBub, Goodreads, Crime Reads složni su u tome da je upravo roman Christine McDonald bio njihov omiljeni mjesečni odabir, a čarima i napetostima ove priče nije odolio ni Suspense Magazine, koji ga je proglasio najboljim kriminalističkim romanom 2019. godine.

Mnoge je ljubitelje ove pomalo jezive priče oduševila vijest da bi se prema priči Christine McDonald trebao snimati i film. Roman „Noć kad je Olivia pala“ na hrvatski je prevela Ira Martinović.

„Behind Every Lie“ njezin je drugi naslov, dok se u veljači 2021. godine s velikim nestrpljenjem očekuje i treći roman „Do No Harm“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Novi napeti krimić u pretprodaji! Budući da nam ovih dana svi savjetuju da što je više moguće ostanemo kod kuće, predlažemo vam da prikratite vrijeme uz roman Noć kad je Olivia pala koji još danima nećete moći izbaciti iz svojih misli. Riječ je o prvoj knjizi autorice Christine McDonald koja je odmah po objavljivanju poharala svjetske top ljestvice, a koja će vas istovremeno oduševiti i slomiti vam srce. Naručite ga u pretprodaji po promotivnoj cijeni i uz besplatnu poštarinu: http://bit.ly/NoćKadJeOliviaPala No to nije sve jer u našoj internetskoj knjižari traje JESENSKA AKCIJA gdje smo za vas pripremili više od 80 naslova sniženih do čak 70%! http://bit.ly/JesenskaRasprodaja2020

Objavu dijeli Mozaik knjiga (@mozaik_knjiga_mk)

RADNJA:

Abi Knight usred noći probude zvonjava telefona i tragična vijest – njezina kći, tinejdžerica Olivia, je doživjela užasnu nesreću. Abi kažu da se Olivia okliznula na mostu i pala u ledenu vodu rijeke i sad je bez svijesti u bolnici, a na životu je održavaju aparati. Ali Abi primijeti masnice na Olivijinim zglavcima i sazna da je njezina inače razumna kći tri mjeseca trudna. Biste li vjerovali da vam kažu da se radi o nezgodi?