Pupa Milano Vamp! Maskara za veliki volumen koja je revolucionarna po svom djelovanju i formuli.

Maskara PUPA Vamp!, koja je prvi put predstavljena na tržištu u ljeto 2012. godine, proizvod je stvoren za one koji žele guste trepavice s nevjerojatnim volumenom. Maskara je idealno rješenje za produljenje i uvijanje bez razmazivanja, a istovremeno pruža potpunu postojanost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pupa Milano Adria (@pupamilanoadria)

Tekstura maskare Vamp! je kremasta s visokom strukturnom moći. Vijugasta četkica s mekim i gustim vlaknima podsjeća na oblik pješčanog sata koji je je oblikovala PUPA, da pokupi maksimalnu količinu proizvoda i omogući izdašno, trenutno i ravnomjerno nanošenje.

S Vamp! maskarom u klasičnoj crnoj varijanti, ali i u nekoj od drugih dostupnih nijansi, lako ćete dosegnuti i najdublje i najkraće trepavice i postići iznenađujući rezultat: volumen će biti izniman.

Na temelju uspjeha ovog proizvoda, razvili smo druge verzije boja koje će zadovoljiti sve (ali baš sve) vaše potrebe za šminkom očiju: otkrijte sve PUPA maskare.

Svi Pupa Vamp! Proizvodi se mogu pronaći u dm, Bipa, Müller i Douglas poslovnicama.

Vamp! 500 Emerald Green je nijansa koja je ekskluzivno dostupna samo u Hrvatskoj i Sloveniji, nigdje drugdje na svijetu je nema.

 

PMPC 19,99€.