Zijah Sokolović, Maja Hrgović i Zoran Vakula samo su neka od imena koja će ove godine privlačiti posjetitelje na Brod knjižaru – Brod kulture

brod

MasterCard Brod knjižara – Brod kulture ove subote isplovljava iz Makarske na svoju devetu turneju Jadranom tijekom koje će do 7. kolovoza pristati u 14 mjesta na otocima i obali. Na MasterCard Brodu knjižari – Brodu kulture, kojemu je ovogodišnja zemlja partner Republika Mađarska, plovit će mađarski književnici Otto Tolnai i Ronald Orscik, popularni američki pisac Cody McClain Brown te hrvatski književnici Maja Hrgović, Dubravko Trojanac, Olja Savičević Ivančević, Lana Derkač i Davor Šalat.

Posjetitelje MasterCard Broda knjižare – Broda kulture očekuje promocija hrvatskih i mađarskih pisaca, a uz književni program mogu uživati i u kazališnoj predstavi „Međuigre 0-24″ poznatog glumca i redatelja Zijaha Sokolovića. Brod knjižara donosi i edukativna te zabavne sadržaje poput radionice puhanja stakla „Friends of glass“, Pop-Rock školu i nastupe Matee Dominiković, natjecateljice emisije The Voice i sastava „4 Town Blues Band“. Za najmlađe tu je predstava „Poruka u boci“ i mala škola meteorologije Zorana Vakule. Ispred broda će biti postavljena velika staklena boca u koju će posjetitelji moći ubaciti poruku svijetu napisanu na vlastitom jeziku. Nakon završetka turneje sve poruke će biti pregledane i objavljene u zbirci poruka u boci.

Kompanija MasterCard i ove je godine glavni pokrovitelj projekta Brod knjižara – Brod kulture čije posjetitelje očekuju brojne MasterCard pogodnosti poput MasterCard Happy Houra u sklopu kojeg se između 17.00 i 19.00 sati može ostvariti 10% popusta za kupnju knjiga MasterCard karticama. Osim toga, za svako plaćanje MasterCard karticom kupci dobivaju i prigodan poklon.

Turneja MasterCard Broda knjižare – Broda kulture 2015.:

25.7. – Makarska – subota
26.7. – Vela Luka (Korčula)– nedjelja
27.7. – Lastovo – ponedjeljak
28.7. – Vis – utorak
29.7. – Bol (Brač) – srijeda
30.7. – Jezera (Murter) – četvrtak
31.7. – Sv. Filip i Jakov – petak
01.8. – Silba – subota
02.8. – Mali Lošinj- nedjelja
03.8. – Rab – ponedjeljak
04.8. – Vir – utorak
05.8. – Tkon (Pašman)- srijeda
06.8. – Zlarin – četvrtak
07.8. – Trogir – petak