Reserved tim otkriva kako će izgledati muške linije za hladniju sezonu – Reserved Jesen/Zima 2015 LookBook

Dizajnerski Reserved tim posebno se pobrinuo za muški dio ljubitelja mode. Iz tog razloga, kreirali su čak tri nove linije koje predstavljaju u Reserved Jesen/Zima 2015 LookBooku.

resMy suburb – Reserved YFL linija nadahnuta je grubom i opuštenom atmosferom predgrađa. Ovaj ležerni stil podsjeća na odjeću koja se nosi na dvorišne zabave za vikend. Linija obogaćena elementima zabave i slobode ističe nekoliko značajnih odjevnih komada poput kariranih košulja od flanela, tradicionalnih majica s masno otisnutom tipografijom i traper klasičnog stila. Odjeća je jednostavno atraktivna i udobna. Istaknuta paleta boja sigurno je komponirana od tonova tamno plave, sive i tamno crvene.

Modern line – Ljubav prema avangardi, stalni lov na inovacije i eksperimentiranje s klasičnom modom najbolje opisuju ovu elegantnu liniju. To je mjesto gdje modna poezija susreće pragmatizam. Veliki je naglasak na formalnoj odjeći što je tipično za Reserved Modern line. Pažljivo izrađeni detalji koji se tu i tamo pojavljuju stvaraju zanimljivi dizajn. Ova linija temelji se na laganim odijelima, košuljama sa stilom i prošivenim jaknama u iznenađujućim bojama.

Unexplored depth – Ovu liniju najbolje opisuje pogled s misterioznim osjećajem nadahnut nevjerojatnim tamnim svijetom dubokog plavog mora. Kombinacija street fashiona i futurističkog dizajna te tehnoloških eksperimenata ističu nekoliko ključnih elemenata ove linije – vodootporne parke, dolčevite, prozračne hlače i ostale funkcionalne odjevne komade. Privlačni dizajn i intenzivni tamno plavkasti tonovi daju liniji poseban dodir.