Vidjeli smo da sunca ima sve više i napokon je došlo vrijeme da si napravimo omiljeno mjesto u hladu i izvučemo svoje suncobrane ili ako ih nemamo nabavimo nove! Zrake sunca su se odužile do kasno, a mi smo željni friškog zraka i zato nam treba zaštita i još k tome ako nađemo divne suncobrane koji će nas odvesti u vrijeme Merlinke ili 20-te godine prošlog stoljeća, pretvoriti će naše balkone u male oaze u kojima ćemo rado ispijati svoje koktele.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli W Y L D L U N E (@wyldlune)

Zašto volimo suncobrane? Osim što nas štite od sunca, svaki balkon će učiniti predivnim mjestom za chillanje! Svojim veselim dezenima i bojama donose romantičnu atmosferu u svaki prostor, a super je također što ga možete ponijeti svuda sa sobom, pa kad pođete na godišnji, nemojte ga zaboraviti za svoje mjesto na plaži😊

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

 

A za omiljeno mjesto u hladu pobrinuo se Pevex koji osim suncobrana i raznog vrtnog namještaja u svojoj ponudi ima predivne ležaljke za uživanje pod suncem, sklopive drvene garniture, ljetne ljuljačke, vanjske paviljone za potpunu zaštitu pod suncem!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

Dobitnica u darivanju objavljenom 15. lipnja je Lorena Grbić. Molimo dobitnicu da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!