Već smo odavno zakoračili u jesen i unatoč ‘babljem ljetu’ osjeti se pad temperature. Osim predivne jesenske vibre, padanja lišća oko nas, mirisne hrane s okusom bundeve, topla variva, malo manje privlačno je to što ponovno moramo navući svoje džempere ako želimo izaći van i uživati u prirodi.

Ali koliko god jesen bila divna, hladniji mjeseci nose sa sobom i hladnije izazove. Kako nam ne bi bilo depresivno i hladno, krajnje je vrijeme da se pripremimo za one friške dane i da zagrijemo dom kako bi mogli uživati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christopher Funk (@cfunk44)

Obožavamo kada imamo sve na jednom mjestu i zato smo zavirili u Pevex koji ima više nego odlične ponude kako bi uživali tokom narednih hladnih mjeseci.

Tako u svojoj ponudi  izdvaja vrlo tražene pelete i ostale artikle potrebne za ogrjev. Istraži ponudu i pripremi se na vrijeme za zimu😊

Iskoristi besplatnu Click and Collect uslugu – naruči online i preuzmi u raspoloživom prodajnom centru.

Osim peleta za ogrjev, za one romantične  Pevex je pripremio predivne peći uz koje ćemo uživati na najjače. U ponudi imate peći na drva ili kruto gorivo koje možete smjestiti u središnji dio svoga boravka i uživati u pogledu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

Današnje peći su dizajnirane sa ladicama za pepeo kako bi se mogle što lakše koristiti i sa policama za drva ili pelete.

Tako da nema zime uz Pevex!

Dobitnica u darivanju pekača objavljenom 11. studenog je Marina ĐuraševićMolimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!