27. listopad 2023 – FOREO, švedski beauty-tech gigant, je upravo lansirao FOREO BEAR 2  – najnoviju liniju visoko-preformantnih uređaja posvećenim neinvazivnom definiranju, toniranju i podizanju lica i tijela, te konture očiju i usana.

Ove jeseni, prepustite se neinvazivnom tretmanu faceliftinga koji će vašoj koži podariti sjajniji, puniji i opušteniji izgled. Štoviše, klinički je dokazano da nova linija značajno smanjuje bore i sitne linije, poboljšava čvrstoću i elastičnost kože u samo tjedan dana korištenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOREO (@foreo_official)

High-tech FOREO BEAR 2 uređaj ponosi se s 4 različita revolucionarna tipa mikrostruje i patentiranim T-Sonic pulsacijama. Ovi inovativni elementi potiču prirodne regenerativne procese lica i tijela, pružajući dugotrajne, vrhunski učinkovite, neinvazivne anti-ageing i anti-celulitne rezultate bez osjećaja boli ili potrebnog perioda oporavka.

FOREO BEAR 2 – 429 EUR

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOREO (@foreo_official)

Krenimo s perjanicom nove linije proizvoda: FOREO BEAR 2, prvi u svijetu mikrostrujni uređaj s Anti-ShockTM sistemom koji je odobren od strane FDA, a dolazi s 4 revolucionarna tipa mikostruje.

Ovaj neusporedivi saveznik ljepote podiže i zateže mišiće lica, revitalizira i zaglađuje kožu, te oblikuje i preoblikuje lice – sve na neinvazivan, siguran i bezbolan način. FOREO BEAR 2 potiče mikrocirkulaciju i osvježava kožu isporučujući kisik i ostale hranjive tvari stanicama, ubrzava proces obnove kože, izjednačava pigmentaciju i povećava sjaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOREO (@foreo_official)

Njegova mikrostrujna tehnologija povećava proizvodnju kolagena i elastina kako bi učvrstila kožu i borila se protiv bora i sitnih linija, dok masaža T-sonic pulsacijama poboljšava limfnu drenažu, pomažući smanjiti zadržavanje vode i eliminirati toksine, čime se smanjuje oteklina.

FOREO BEAR 2 je jedini mikrostrujni uređaj na svijetu koji ima čak 4 brendu ekskluzivna tipa mikrostruja: advanced, lifting, tapping i sculpting. Svaka od njih pruža specifične prednosti i primjenjuje se putem vodstva video tretmana na FOREO For You aplikaciji – Total Facial Knockout, Gentle V-Shape Yoga i Contour Cardio – za najbolje rezultate.

Osim toga, uređaj je opremljen s čak 5 različitih vrsta T-Sonic™ pulsacijskih masaža, svaka s vlastitim specifičnim koristima: limfna drenaža, masaža dubokih tkiva, masaža točaka napetosti, shiatsu masaža i refleksološka masaža.

Ove jeseni će vaše lice biti njegovano i revitalizirano kao nikada prije!

FOREO BEAR 2 body – 329 EUR

Još jedna velika novost u ovoj revolucionarnoj liniji za toniranje je FOREO BEAR 2 body, futuristički uređaj namijenjen za oblikovanje, učvršćivanje i revitalizaciju tijela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOREO (@foreo_official)

Dizajniran da značajno poboljša čvrstoću i elastičnost kože, kao i izgled bora, FOREO BEAR 2 body tonira, učvršćuje i oblikuje tijelo kako bi pomogao izglađivanju izgleda celulita na bedrima, stražnjici, rukama i trbuhu, zahvaljujući svojim patentiranim tehnologijama: advance microcurrent, sculpting microcurrent i T-Sonic pulsacije.

Masaža mikrostrujama u kombinaciji s T-Sonic pulsacijama poboljšava izgled celulita povećanjem limfne drenaže kako bi se odvodila tekućina koja se nakuplja u kolagenskim džepovima i raspoređivala masne naslage. Osim toga, mikrostrujom se povećava proizvodnja kolagena i elastina kako bi učvrstila kožu i zagladila izgled bora i nepravilnosti.

Konačno, FOREO BEAR 2 body potiče mikrocirkulaciju krvi isporučivanjem kisika i esencijalnih hranjivih tvari stanicama, kako bi ubrzao proces obnove kože, izjednačio pigmentaciju i potaknuo zdraviji i svjetliji izgled kože.

Zaista unaprijeđeni jesenski oporavak.

FOREO BEAR 2 eyes & lips – 219 EUR

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOREO (@foreo_official)

Nova linija također uključuje inovativni uređaj FOREO BEAR 2 eyes & lips, usmjeren na toniranje i anti-age njegu konture očiju i usana, zajedno s odgovarajućim provodnim serumom: potpuno novim FOREO SUPERCHARGED Eye & Lip Contour Booster. (59,90 EUR).

Hiper-ciljan i izuzetno djelotvoran, FOREO BEAR 2 za oči i usne je klinički dokazano smanjio pojavu sitnih linija, bora i oteklina oko očiju, te povećao volumen i preoblikovao područje usana zahvaljujući tehnologijama lifting i tapping mikrostruje, te T-Sonic pulsacijske masaže. Uređaj dolazi s punjivom kapsulom za jednostavno držanje i korištenje provodnog seruma zajedno s njim.

Kao i ostali uređaji u liniji, FOREO BEAR 2 eyes & lips potiče proizvodnju kolagena i elastina, potiče mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, te opskrbljuje stanice kisikom i esencijalnim hranjivim tvarima kako bi ubrzao proces obnove kože, izjednačio pigmentaciju i povećao sjaj.

Novi konduktivni serum koji se podudara s uređajem, FOREO SUPERCHARGED™ Eyes & Lips Contour Booster, dermatološki je testiran, hiper-koncentriran, veganski, ne testira se na životinjama, čista formula koja sadrži 95% prirodnih sastojaka, uključujući antioksidans kofein i ekstrakt brusnica, hidratantnu ružinu vodicu, učvršćujući niacinamid i elastični vitamin B5. Njegova premium formula brzo se upija i sadrži čestice koje reflektiraju svjetlo i trenutno posvjetljuju područje oko očiju te ističu usne.

Nova linija FOREO BEAR 2 dostupna je na foreo.com i kod odabranih prodavača poput: Douglas.hr, Techno-Mag.hr, Notino.hr