LELO i INTIMINA ponovno su se udružili za Dan orgazma kako bi vam omogućili putovanje u drugu dimenziju uz orgazme svaki dan. Uz Ziggy Cup 2 i SILA Cruise, apstinencija tijekom menstruacije sada je prošlost.

Neki se orgazmi često uspoređuju s trncima koji obuzimaju cijelo tijelo, kao kad se naježite, ali na ugodan način. Neki ga opisuju kao pulsirajući osjećaj u vagini, gdje se mišići stežu i opuštaju duže vrijeme. Možemo čak čuti i o onima koji rezultiraju izrazito eksplozivnim orgazmom, s mogućim grčenjem kompletnog tijela.

U svakom slučaju, što je dan bez orgazma? Dan bez one nevjerojatne napetosti i trnaca koji putuju cijelim tijelom? Ne radi se samo o osjećaju fizičkog zadovoljstva; orgazam na vas ima isti učinak i emocionalno. A s obzirom na divljanje emocija koje proživljavamo tijekom menstruacije, orgazam bi mogao biti rješenje za smirivanje kada više ne možemo izdržati.

Naime, zbog hormona koji dovode do povećanja libida, možemo se osjećati uzbuđenije tijekom menstruacije, a zbog bolje prokrvljenosti zdjelice obično se povećava osjetljivost što znači – bolji i jači orgazam. U nedavnom globalnom istraživanju brenda INTIMINA među više od 500 sudionica u dobi između 18 i 50 godina, pokazalo se da 82% žena ima spolne odnose tijekom menstruacije. Pojačani libido tijekom menstruacije savršena je prednost za uživanje u orgazmu. Užitak tijekom menstruacije u potpunosti je dopušten i smatra se normalnom seksualnom aktivnošću, a ne perverzijom. To je sasvim prirodna i zdrava navika i nema razloga da si uskratite ovo zadovoljstvo. Žene bi trebale otvoreno razgovarati o seksu tijekom menstruacije i dati mu zeleno svjetlo; umjesto da negiraju svoju seksualnost zbog menstruacije, trebale bi je okrenutii u svoju korist. Veliki postotak žena ima strastven i odličan seks tijekom menstruacije i uživa u njemu. Istraživanja pokazuju da oko 40% žena doživi bolji orgazam tijekom menstruacije nego bez nje. Što kažete na ove prednosti velikog ‘’O’’?

Kako biste poboljšali cjelokupni doživljaj seksa tijekom menstruacije, upoznajte Ziggy Cup 2 veličine A i SILA Cruise – uz njih je apstinencija tijekom menstruacije stvar prošlosti. Ziggy cup je nova generacija plosnatih menstrualnih čašica koja omogućuje nesmetanu penetraciju, a seks tijekom menstruacije sada je bolji, čišći i udobniji. Za senzualno istraživanje tijela, tu je SILA Cruise koja se fokusira na klitoralni orgazam bez ugrožavanja intenziteta orgazma na samom vrhuncu, zahvaljujući ugrađenoj Cruise Control™ tehnologiji. Sa svojim mekšim, dubljim i većim ustima, užitak se usporeno širi kako bi pružio iskustvo užitka cijelog tijela, dajući vam vremena da istražite i osjetite svaki val užitka.

Što kažete na to da nastavimo otvoreno razgovarati o svom tijelu i seksualnom zdravlju, a seks tijekom menstruacije pretvorimo u jedan veliki DA za sve? Jednostavno je: orgazam na dan tjera tugu van, stoga – samo se prepustite…