Grad i luka Mali Lošinj dio su otoka koji očarava sva osjetila mirisnim borovim šumama i prekrasnim uvalama, poput prekrasnog Čikata. Ovdje uživajte u razgledavanju pitoresknih mjesta poput Velog Lošinja i Osora ili posjetite obližnje otoke u njegovom sastavu, poput Ilovika, Suska i Unija. Kada se zaželite duha minulih vremena i povijesti, obavezno posjetite kip drevnog sportaša Apoksiomena, koji se nalazi u Muzeju Apoksiomena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mali Lošinj (@malilosinj.island)

Jedna od najpopularnijih plaža na Lošinju uvala Čikat, smještena na južnoj strani otoka Lošinja, prava je oaza mira i ljepote. Ova slikovita uvala, okružena bujnom vegetacijom i kristalno čistim morem, idealno je mjesto za opuštanje i uživanje u čarima dalmatinske obale. Također je nagrađena Plavom zastavom, što znači da ispunjava najstrože standarde čistoće i sigurnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Magda Skljarov | Photography (@neonfluxes)

Gdje odsjesti: SkyGarden House nalazi se na odličnoj lokaciji u srcu Maloga Lošinja, a gosti ovdje mogu uživati u boravku na otvorenom u vrtu, s različitim atrakcijama u blizini, uključujući i Muzej Apoksiomena.