MY WAY otvara novo poglavlje u svijetu Giorgio Armani mirisa i odražava novu viziju ženstvenosti koja je istinska i slobodna. Moto kampanje je “I AM WHAT I LIVE”, koji odražava iskustva i susrete koji oblikuju individualnu i autentičnu osobnost.

Kroz njena jedinstvena životna iskustva, američka glumica Adria Arjona istinski utjelovljuje MY WAY i savršeno personalizira otvorenost i znatiželjni duh mirisa. Adria Arjona odrasla je između Južne i Središnje Amerike, noseći gvatemalske i portorikanske korijene, a njen život obilježile su glazbene turneje na kojima je pratila svog oca glazbenika.
Upravo su ta iskustva utjecala na njezinu karijeru glumice. Adria Arjona je i kroz karijeru i kroz vlastiti život posvećena učenju od drugih i otkrivanju onog što svijet pruža, gradeći tako snažniji osjećaj onoga što ona zaista je.

Miris je kreirao parfumerski duo Carlos Benaïm (master parfumer) i Bruno Jovanovic (senior parfumer). MY WAY je suvremeni cvjetni miris u čijem srcu vlada fuzija bijelog cvijeća. Komponiran je od najfinijih prirodnih sastojaka: vanilija s Madagaskara prikupljena je na poseban način koji doprinosi lokalnim zajednicama; tuberoza ubrana u Indiji, čije srce je obrađeno na poseban način – koristeći molekularnu destilaciju koja parfumerima omogućava da dođu do jedinstvenih, kremastih i baršunastih nota posebno skrojenih za MY WAY. Note cvijeta naranče dobivene su ekstrakcijom u Egiptu, korištenjem inovativnog, ekskluzivnog i sasvim prirodnog procesa koji metodom hladne ekstrakcije pretvara cvijet naranče u esenciju naranče. Ovakav pristup manualnog vaganja i stvaranja koncentrata mirisa u Grassu kreira čiste, profinjene note s naglašenom blistavošću i prirodnošću.

PAŽLJIVO OSMIŠLJEN DIZAJN

Glatka, prozirna bočica MY WAY mirisa ima okruglasti, tamno plavi čep koji predstavlja talisman protkan životnim iskustvima. Kontrast tamno plavog čepa i vibrantne roze tekućine stvara upečatljivi stilski i modni detalj.

Giorgio Armani pridaje posebnu pažnju održivom razvoju i okolišu, te se stoga sama bočica MY WAY mirisa može reciklirati. Kreirana s inovativnim i besprijekornim sistemom ponovnog punjenja, sa svim komponentama istog koje se mogu reciklirati, MY WAY bočica doprinosi smanjenju otpada i potiče postupak recikliranja.

MY WAY donosi moćan i jedinstven način izražavanja osobnosti, tako da slijedite vlastiti put. S druge strane, taj put otkrit ćete kroz povezanost s drugima. MY WAY šalje poruku o autentičnosti – pronalazeći autentičnost u drugima, pojedinac se može transformirati u iskonsku verziju sebe, jer je autentičnost zarazna.

Više od samog imena, MY WAY reflektira važnost životnih iskustava, bilo geografskih ili emocionalnih, jer upravo ta iskustva grade karakter osobe. Ujedno izražava obećanje o stvaranju unikatne životne priče, oblikovane trenutcima i osobama koje ste susreli na svom putu.

MY WAY je suvremeni cvjetni miris za nove generacije. Svijetao, moderan i ženstven, ovaj opijajući miris je poput moćnog, blistavog buketa bijelog cvijeća koji širi duh nove ženstvenosti koju karakterizira otvorenost, elegantnost i samootkriće.

Kompozitori mirisa Carlos Benaïm i Bruno Jovanovic odabrali su najfinije sastojke kako bi ispričali MY WAY priču, odvodeći osjetila na nezaboravnu mirisnu avanturu. MY WAY miris predstavlja svojevrsnu fuziju kultura, objedinjujući najfinije sastojke sakupljene diljem svijeta.

Gornje note MY WAY mirisa komponirane su od kalabrijskog bergamota u Italiji i egipatskog cvijeta naranče. Ova fuzija kreira prozračnost, pozivajući nosioca da se upusti u avanturu za novim doživljajima i poznanstvima.

U srcu MY WAY mirisa je indijska tuberoza, u spoju s jasminom Grandiflorum i jasminom Sambac, također iz Indije, za prekrasan, ženstveni duh.

Temeljne note mirisa komponirane su od Premium Bourbon vanilije s Madagaskara, cedrovine iz Virginie te bijelog mošusa. Ova topla baza kreira miris koji je poput vrijednog talismana, nezaboravan dio avanture i podsjetnik na proživljena iskustva i susrete.

NAJFINIJI SASTOJCI, ODRŽIV RAZVOJ

Armani Beauty se zalaže za korištenje prirodnih sastojaka koji su ekološki uzgojeni kako bi se osigurala njihova održivost. Proces se odvija putem lokalnih programa koji podržavaju zapostavljene i ekonomski ranjive zajednice, u kolaboraciji s lokalnim nevladinim udrugama.

U ovom slučaju je riječ o vaniliji koja je u kompoziciji mirisa MY WAY, ubranoj na Madagaskaru. Ovaj program promovira socijalnu uključenost na način da se prioritiziraju lokalni proizvođači koji će osigurati posao i prihode onima koji su obično isključeni iz tržišta rada. Na ovaj način se u potpuno kontroliranim uvjetima proizvodi vanilija najbolje kvalitete.

U suradnji s lokalnom nevladinom udrugom Fanamby, cijeli proces se odvija u Sava regiji, u glavnom mjestu za proizvodnju vanilije na Madagaskaru. Fokus programa je trostruki: promoviranje razmjene proizvoda, povećavajući kvalitetu same vanilije uz minimalne i stvarne cijene, kako bi se osigurali prihodi za lokalne proizvođače. Na taj način potiče se proizvođače na uzgajanje riže i kave uz vaniliju, te također potiče na poduzetništvo i štiti bio raznolikost regije. Osim toga, važno je i pošumljavanje, program kojim se nastoji zasaditi 150 hektara šumskog područja do kraja 2020. Procijenjeno je da će ovaj program donijeti korist barem 30% lokalnih farmi na tom području.

Uz to, miris je formuliran na bazi biljnog alkohola, deriviranog iz francuske cikle uzgojene na organski način.

DIZAJNIRAN DA POTRAJE

Bočica s ponovno punjivim pakiranjem dizajnirana je uz posebnu posvećenost okolišu, koja je od važnosti Giorgiu Armani.

Po prvi puta u industriji luksuznih mirisa, ovaj inovativni i čisti način ponovnog punjenja potpuno je jednostavan. Čep bočice se odvrne, a refill pakiranje mirisa od 150ml se okrene naopako i pričvrsti na vrat bočice. Originalna bočica se na taj način ponovno napuni, bez gubljenja ijedne kapi mirisa. Na kraju postupka, čep se ponovno zavrne.

Bočica od 50ml i refill pakiranje od 150ml zajedno omogućavaju uštedu reducirajući 55% korištenog stakla, 64% korištene plastike, 75% korištenog metala i redukciju od 32% korištenog kartonskog pakiranja.

Staklo bočice i refill pakiranja može se reciklirati, a osim toga je i svaki element bočice pogodan za reciklažu.

MY WAY EDP V30 ml – 496,00 kn
MY WAY EDP V50 ml – 696,00 kn
MY WAY EDP V90 ml – 984,00 kn