Obično su žene na glasu kao komplicirane, teško nas razumjeti, pročitati ili ne daj Bože znati što smo mislile reći. No šalu na stranu, postoje i muškarci koji su upravo takvi i naprosto ne znamo što da radimo sa njima?!
Ukoliko ste se upustile u vezu sa jednim takvim, možda vam ne možemo pomoći direktno, ali eto, možda je upravo vaš odabranik jedan od top pet sa našeg popisa, pa će te možda znati da li taj problem možete riješiti.

1. Besposličar – Odmah da vam damo da znanja, ovdje je glavni problem vaš posao, hobi, aktivnosti koje imate u svoje slobodno vrijeme. No u prvi plan moramo ubaciti i vaš izgled. Ako sa njime u kafiću sjedite bez šminke, frizure, besprijekornog tena i garderobe, sigurno nećete proći bez nekog otrovnog komentara, jer ipak, pored njega ne može sjediti bilo tko. Osim što morate naći vremena za njegovo besposličarenje, neka vam solarij, frizer i manikir, postanu drugi dom, jer ipak, morate izgledati savršeno!
2. Gadljivac – Za njega ne postoji ništa osim savršenstva. Da odmah budemo jasni, celulit, višak kilograma, neuredna kosa ili lice bez šminke ne dolaze u obzir! Nikako!
Pripremite se za kritike, pokoju uvredu upravo na vaš račun. Da stvar bude gora, ni on nije slika ni prilika savršenstva, ali on sebe tako ne vidi, dok na vama vidi baš svaku manu.
3. Pametnjaković – Ne moramo vam ni napomenuti kako on zna apsolutno sve! Hodajuća enciklopedija i knjižnica! No uvijek je nešto protiv njih, počevši od sustava, stranke, države, planete što se okreće, po njihovom mišljenju vjerojatno u krivom smjeru! Sve se urotilo protiv njih, i sve ih sprečava da ostvare svoj puni potencijal, svoju sposobnost, znanje, sve ono što bi ga u životu vjerojatno učinilo slavnim, poznatim i bogatim, a za time upravo on i čezne, da ga se prepozna na ulici. Osvojit će vas spikom o slikarstvu, umjetnosti, glazbi, no s vremenom će otkriti svoje pravo lice.
4. Oni koji su u vezi – Obično vas šarmira razgovorom iz kojeg ne možete doznati da li je sam ili nije. Nećete se ni snaći i već ćete biti pod njegovim utjecajem, šarmom, a šta je najgore, bit ćete u vezi?! Kada napokon saznate istinu, čut ćete izgovore poput „pa ja nju ne volim, u vezi smo tek tako, iz navike…“ Iskreno, to je osoba sa kojom zapravo ne želite biti u vezi, stoga vam savjetujemo da prekinete tu vezu.
5. Frajeri – koji to zapravo nisu. Intelektualno se baš ne nalaze visoko na ljestvici, stoga pored sebe moraju imati nekog tko će im prevoditi razgovore koje obavljaju. Također, žene moraju izgledom ličiti na top-modele, također, poželjno je da intelektualno budu barem malo iznad njega. No kako takvi frajeri nisu u stanju pratiti vas, naravno, dolazit će do verbalnih sukoba i vrijeđanja, jer ipak, on je frajer! Mnogi ih nazivaju nekim drugim imenima, ali eto, tko voli, nek izvoli.

Ana-Marija Vusić