Nadamo se da je to to za 2020. godinu, da neće biti još nekih iznenađenja jer bila je blago rečeno prilično traumatična!

Kako se bliži kraj godine, vesele nas predivne božićne reklame i zato donosimo najtopliju božićnu priču koja će vam otopiti srce.

Disneyeva božićna reklama dirnuti će vas ravno u srce, a mnogima izmamiti i pokoju suzu. Radi se o dirljivoj božićnoj priči o baki, njenoj unuci i obiteljskim tradicijama koje ih povezuju kroz godine.

Trominutna topla i sentimentalna reklama pod nazivom ‘Iz naše obitelji’ snimljena je u svrhu podrške dječjoj dobrotvornoj organizaciji Make-A-Wish, a nadahnuta je temama tradicije, obiteljskog zajedništva i nostalgije.

Kampanja priča o baki Loli i njezinoj unuci i svima znanom Mickey Mouseu, kojeg je Loli još dok je bila mala djevojčica poklonio otac 1940. godine. Tijekom godina Mickey simbolizira Lolino djetinjstvo i današnju vezu s unukom, što u konačnici nadahnjuje svečano iznenađenje na božićno jutro. Cilj je bio ispričati univerzalnu priču koja nadahnjuje kroz temu obitelji, ljubavi i posebnih blagdanskih tradicija.