Zašto mijenjati nešto što je dobro, zar ne? Tom mišlju vodio se Pampers koji i ovog proljeća nastavljaju veselu modnu priču s brendom Jolie Petite te mamama donose neizostavni modni dodatak ove godine – majicu Jolie Petite.Ove godine sreća je još i veća jer Pampers predstavlja nove pelene-gaćice Premium Care Pants koje svakoj mami jamče da će njihovo malo zlato moći istraživati svoje okruženje s puno slobode.

pampSvaka majka barem se jednom u životu zapitala radi li sve kako treba u toj ulozi te može li biti i bolja. Ono što bi svaka majka zasigurno trebala poboljšati jest da s vremena na vrijeme stavi sebe na prvo mjesto… i ne osjeća grizodušje zbog toga. Bez obzira na to radi li se o šalici tople kave, dobroj knjizi ili malom ritualu njege, svaka mama morala bi odvojiti malo vremena kako bi si “razveselila” dan. Tome će rado posvjedočiti i naša poznata voditeljica i mlada mama Zlata Muck koja kaže “ važno je odvojiti vrijeme za sebe, svoje interese i aktivnosti. Samo sretna majka može imati i sretno dijete, a nije li to ono što svaka od nas želi za sebe i svog mališana.” Kako i sama priznaje “teško je misliti na sebe u trenutku kad je pred tobom najodgovornija uloga u životu. Stoga me ova kampanja dodatno oduševljava jer prelijepim darom razveseljava mene, a istovremeno mi pruža mogućnost da svom djetetu podarim zaštitu kože s pet zvjezdica.”

Iz godine u godinu Pampers brine upravo za to – da mame budu sretne mame. Do sad su se brojne Pampersove mame već imale priliku uveseliti sitnicama s potpisom Jolie Petite, a sad je red na novim generacijama istih jer je Pampers pronašao novi način kako bi ih bar malo razmazio. Naime, svaka mama koja u bilo kojem dm-u do kraja travnja, odnosno do isteka zaliha, kupi bilo koja tri paketa Pampersica Premium Care na poklon će dobiti posebno dizajniranu majicu Jolie Petite.

Inovativne pelene-gaćice Premium Care Pants: jednostavne za oblačenje, udobne za nošenje i lake za mijenjanje.

Mame iz iskustva znaju da bebe vole osjećaj slobode. Bilo da se radi o sretnom trčkaranju po plaži ili bezbrižnom prolijevanju vode u kadi, taj osjećaj slobode bebama daje priliku da samostalno istraže svijet, što je jako bitan dio njihovog razvoja.

Nove pelene-gaćice Pampers Premium Care Pants dizajnirane su za aktivne bebe koje su stalno u pokretu, za svakodnevnu upotrebu od trenutka kad prohodaju (između 10 i 12 mjeseca) dok ne prerastu pelene.

 Prednosti pelena-gaćica Premium Care Pants:

  • Lako oblačenje bebe koja savladava samostalno kretanje. Zahvaljujući elastičnom pojasu i nježnim trakicama, lako je navući pelene na bebu u pokretu – možete ih samo navući kao obične gaćice.
  • Izvanredna udobnost nošenja i potpuno savršeno prianjanje. Široki i elastični pojas pomaže održati pelenu na pravom mjestu. Nježne trakice osiguravaju udobnost i zaštitu od propuštanja.
  • Bezbrižno mijenjanje pelena. Premium Care Pants mogu se lako navući na aktivno dijete, koje je već naučilo stajati i kretati se, te se iznenađujuće lako skidaju, bez rizika da se uprlja djetetova koža – jednostavno se trgaju za strane, a nakon skidanja mogu se zamotati kao i klasične pelene.

Svake noći, kad beba mirno spava, pelene-gaćice Premium Care Pants mogu se koristiti naizmjence s klasičnim pelenama Pampers Premium Care.

 Preporučena cijena: Pampers Premium care Pants 69,90 kn