Zagreb, 27. srpnja 2022. – Vrući kolovoz je stigao! Za sve vas kojima treba osvježenje od ljetnih temperatura, tu je tematski blok koji vam donosi program TV1000. Ovoga kolovoza obilježite s nama rođendan Roberta De Nira, jednog od najvećih holivudskih zvijezda 20. stoljeća i uživajte uz naš izbor najsjajnijih glumačkih ostvarenja tog dvostrukog oskarovca, uključujući filmove ‘Vrućina’, ‘Život ovog dječaka’ i ‘Zemlja policajaca’. Uživajte u njegovim najboljim ulogama, u društvu nekih od najvećih imena Hollywooda, uključujući Robina Williamsa, Sylvestera Stallonea, Al Pacina, Drew Barrymore, čak i mladog Leonarda DiCaprija.

U kolovozu vam donosimo listu filmova posvećenih glumcu Robertu De Niru koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka “Mjesec Roberta De Nira”, svake srijede navečer u kolovozu, od srijede 3. kolovoza u 21:00 sat samo na programu TV1000:

Vrućina

Srijeda, 3. kolovoza u 21:00 sat

Sudbine opsesivnog detektiva i vještog lopova isprepletu se nakon krajnje rizične krađe vrijednosnica. Dok kriminalac planira svoju posljednju pljačku, njihovi se privatni životi počinju raspadati.

Svi smo super

Srijeda, 10. kolovoza u 21:00 sat

Udovac koji shvaća da mu je supruga bila jedina prava veza s obitelji, kreće na improvizirano putovanje da bi se ponovno zbližio sa svojom odraslom djecom.

Copland

Srijeda, 17. kolovoza u 21:00 sat

Šerif malene zajednice u predgrađu New Jerseyja u kojoj žive njujorški policajci, polako otkriva da je grad samo paravan za mafijaške veze i korupciju.

Buđenja

Srijeda, 24. kolovoza u 21:00 sat

Žrtve epidemije encefalitisa već su godinama katatonične, no novi lijek nudi mogućnost da ih trgne iz tog stanja.

Život ovog dječaka

Srijeda, 31. kolovoza u 21:15 sati

Priča o odnosu između buntovnog tinejdžera iz 1950-ih i njegova nasilnog očuha, koja se temelji na memoarima pisca i profesora književnosti Tobiasa Wolffa.