Pravila natječaja su jednostavna. Fotografirajte ljetnu atmosferu, dodajte kratki opis o priči iza fotografije, objavite je na Instagramu, dodajte #summerspiration_hr, označite @answear_hr i osvojite jednu od tri novčane nagrade. Prva nagrada je 5.000HRK, druga 1.500HRK dok je treća 750HRK.

Nakon uspješnog Foodspiration međunarodnog fotografskog natječaja na koji je pristiglo više od 350 radova, Answear nastavlja ljubitelje fotografije poticati na dijeljenje fotografija putem Instagrama, ali ovoga puta na temu šarmantnog ljeta.

Kad je prošle godine brend Answear predstavio komunikacijsku strategiju Lifespiration starts here cilj je bio da Answear ne bude samo platforma za prodaju modnih artikala te onih za kuću i lifestyle, već da postane mjesto za strastvene ljude koji traže inspiraciju i izvan ‘fashion’ kategorija. Nova strategija transformirala je Answear u mjesto punog života koji je zaista postao inspiracija za življenje po vlastitoj mjeri. “Različitim projektima želimo pokazati kako se može živjeti zanimljivim, hrabrijim i još aktivnim životom. Ponekad indiciramo gotova rješenja, nekad ih sugeriramo, a nekad potičemo inspiraciju“, istaknula je Sandra Gašparić, Answear Country Managerica za Sloveniju i Hrvatsku.

Svaka aktivacija na jednaki način uključuje međunarodnu zajednicu. Brend je prisutan u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, Rumunjskoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Grčkoj, Cipru i Hrvatskoj, a sa Slovenijom tvori tržište od jedanaest zemalja Europe. “Međunarodna zajednica s nama dijeli prijedloge, predstavljajući ogromnu kreativnost, strast i originalan pristup glavnim temama projekata“, nadovezala se Sandra Gašparić.

Pokažite svoje ljetne magične trenutke

Jedna od redovitih Answear aktivnosti postali su međunarodni fotografski natječaji u kojima je do sada sudjelovalo više od 10.000 sudionika iz cijele Europe. Ovog puta, u sklopu Summerspiration izdanja, Answear poziva ljubitelje fotografije da zabilježe inspirativne i čarobne ljetne trenutke te da ih pretvore u fotografske vječne memorije.

Pravila natječaja su jednostavna. Fotografirajte ljetnu atmosferu, dodajte kratki opis o priči iza fotografije, objavite je na Instagramu, dodajte #summerspiration_hr, označite @answear_hr i osvojite jednu od tri novčane nagrade. Prva nagrada je 5.000HRK, druga 1.500HRK dok je treća 750HRK. Natječaj traje do 31. kolovoza!

Uživajte u ljetu i podijelite svoje posebne trenutke! Bez obzira istražujete li nova mjesta, plešete li na plaži s prijateljima ili ste ljeto odlučili provesti u svojem gradu. Svaki moment može biti magičan!

Detalje možete pronaći u pravilniku Summerspiration natječaja.