Sana Povrtni mix, prilog od čak 5 vrsta povrća koji osvaja svojim okusom, od danas je dostupan i u hladnjacima lanca trgovina Plodine.

sanaIzraženi okus grillanog povrća i užitak s daškom Mediterana bili su inspiracija za stvaranje recepture ovih laganih priloga. Povrtni mix jede se kao salata, hladni ili topli prilog mesnim ili bezmesnim jelima.

5 vrsta povrća-dnevna doza u jednom pakiranju

Osnovni sastojak Povrtnog mixa je patlidžan s grilla spremljen s dodatkom paprike i mrkve u umaku od rajčice s lukom, češnjakom i ostalim ukusnim mediteranskim začinima.

Povrtni mix prilozi pripravljeni su od najkvalitetnijih sastojaka te će svakom jelu dati dašak svježine i lakoće.

Idealan u kombinaciji s mesom, tjesteninom, rižom ili kus-kusom

Bogatom teksturom i punim okusom Sana povrtni prilozi postati će omiljeni prilog mesnim i bezmesnim jelima. Ugodan, pikantan okus patlidžana te ostalog povrća odlično nadopunjuje okus tjestenine, riže ili kus-kusa te donosi jedinstveni ljetni specijalitet na vaše tanjure.

Bez glutena i kolesterola, niskog glikemijskog indeksa

Sana Povrtni mix je niske energetske vrijednosti te ne sadrži gluten i kolesterol stoga je pogodan za osobe koje paze na niski energetski unos, dijabetičare ili osobe prekomjerne tjelesne težine.

Poslužite zdravo gourmet iskustvo i uživajte u svakom zalogaju ovih laganih ljetnih delikatesa.

Sana Povrtni mix okusa blagi i pikant u pakiranju od 200 g dostupni su u hladnjacima odabranih trgovina Konzuma, Spara/Interspara, Bille, Ktc-a, Tommya ili Plodina te specijaliziranih trgovina zdrave hrane s preporučenom maloprodajnom cijenom od 23 kn.