Skakat će se kostimirani domino skok

dm

Deveti dm millennium jump održat će se u subotu 25. srpnja na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji za medije. Okupljanje sudionika počinje od 13 sati, a službeni dio programa započet će u 14 sati.

Novost ovogodišnjeg dm millennium jumpa je Dress-up domino skok u sklopu kojeg će sudionici skakati u kostimima, a najkreativniji kostimi osvojit će nagrade. Uz Dress-up skok, održat će se i tri već poznata skoka: skok na noge, dvostruki domino skok te skok s loptama na napuhavanje.

Svi koji žele sudjelovati u dm millennium jumpu mogu se prijaviti od 20.7. na Narodnom trgu i Kalelargi ispred prodavaonice dm-a između 18:00 i 23:00 h. Kotizacija za sudjelovanje je 30 kuna po osobi, a osobe mlađe od 14 godina moraju se prijaviti uz prisustvo roditelja ili skrbnika. Kao i svake godine, dio prihoda od kotizacija bit će doniran Dječjem vrtiću Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju čije su osnivanje inicirali organizatori dm millennium jumpa.

Donacija za školu plivanja za djecu s poteškoćama potaknula je dm da se uključi u dm millennium jump i zadovoljstvo nam je što i ove godine možemo pomoći rad škole. Humanitarno djelovanje i ljetnu zabavu dm će i ove godine upotpuniti organizacijom dermatoloških pregleda kako bismo svim sudionicima i posjetiteljima dm millennium jumpa osigurali sigurnu zabavu na suncu“, izjavila je Hana Matić, područna menadžerica dm-a za Dalmaciju.

Tijekom cijelog programa svi posjetitelji i sudionici dm millennium jumpa na raspolaganju će imati tim od deset vrhunskih dermatologa koji će obavljati besplatne dermatološke preglede u dm paviljonima na rivi.

Neven Stojaković,  autor projekta, Igor Bačić, predsjednik društva Propela i  Hana Matić iz dm-a pozvali su Zadranke i Zadrane te sve koji će 25. srpnja biti u Zadru da se pridruže dm millennium jumpu, da se dobro zabave i podrže male polaznike škole plivanja Dječjeg vrtića Latica koji će se i ove godine pridružiti sudionicima najmasovnijeg skoka u more.