Gospodin savršeni, Faca, onaj pravi…kako god ga nazivali, ni jedan muškarac ne smije biti mlakonja. Žene vole muškarce koji su jaki, neustrašivi i spremni uzdrmati njihov svijet.
Koje su to osobine koje bi svaki muškarac trebao imati, pročitajte u nastavku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Keanu Reeves (@keanurevesofficial__)

-Gospodin savršeni, za početak, trebao bi biti neustrašiv. Ne mislimo pritom da se bori sa zmajevima, već da prizna i shvaća svoje slabosti, te da ih se ne stidi. Onaj savršeni ne smije se bojati svojih osjećaja, ne sakrivati svoje slabosti, već ih priznati i prigrliti. U tome je prava snaga svakog jakog i neustrašivog muškarca.

-Koliko smo samo puta čuli rečenicu „Muškarci ne plaču!“ Tko li je samo izmislio takvu glupost. Gospodin savršeni ne boji se pokazati svoje osjećaje, svoje slabosti, ne boji se čak ni zaplakati. Ne skriva svoje namjere i ne taji ništa pred suprotnim spolom. Emocije za njega nisu slabost.

-Iskrenost je vrlina koja odražava jake. Najgore se praviti mudar kada to zapravo niste. Mudar čovjek svjestan je svojih vrlina i njih sa ponosom pokazuje.

-Lako je biti duhovit i nasmijati društvo, no šaliti se na račun vlastitih mana i propusta, to mogu zaista rijetki. Razbiti napetu situaciju prigodnom šalom stvar je ukusa i zrelosti, neukusne šale pokazuju nezrelost osobe.

-Kakav je u krevetu? Kako opisati to u jednoj rečenici?! Nježan i grub, suzdržan i bahat…a da pritom vodi računa o svojoj partnerici i protrese je kao prva jutarnja kava 🙂

-Ne ponaša se poput malenog djeteta kada je ljut. Odlučan, ljut, hrabar, sve po potrebi. No čak i bijes koristi u dobre svrhe, te na vrlo kulturan način svakog smjesti na njegovo mjesto kada zatreba.

Ana-Marija Karakaš