Ajmo sad za ozbiljno! Toliko je zahladilo da osim što cijelo vrijeme razmišljamo kako da utoplimo svoj dom, bombardirani smo sa svih strana sa grijalicama, radijatorima, pećima. A mi smo naletili na radijatore koji su nas oduševili svojim dizajnom.

Kupaonica je savršena platforma za izlaganje dizajnerskih i inovativnih grijalica i nadilaženje uobičajenog interijera. Pa sad ako volite ovakve moderne, futurističke dizajnerske komade  koji moramo priznati izgledaju predivno, ali su i teški za džep pa se pripremite jer za neke od njih je potrebno izdvojiti čak od 2000 EUR – 4000 EUR. Kako vam to zvuči?

Ne znamo za vas, ali nama je visina cijene ipak presudni faktor pa je naše najpopularnije mjesto za grijaća tijela Pevex koji ima zaista bogatu ponudu radijatora, grijalica, peći na drva i naravno ponudu drva ili ako više volite peći na kruto gorivo sa pogledom na plamen, predivnih kamina i to sve sa predobrim cijenama! Zavirite u Pevex ponudu i uvjerite se sami!

Osjetite toplinu doma uz Pevex kojima ima baš sve na jednom mjestu!

Istraži ponudu i uživaj u hladnim danima😊

Iskoristite i besplatnu Click and Collect uslugu – naruči online i preuzmi u raspoloživom prodajnom centru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

Dobitnica u darivanju Pevex posteljine objavljenom 24. studenog je Melita Radišić GveićMolimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!