Poznata voditeljica boravila je u rodnom Splitu pa je posjetila AC Hotel by Marriott smješten u Dalmatia Toweru, najvišem hrvatskom neboderu

20. studeni 2023. – Televizijska voditeljica i poznato lice Instagrama, Marijana Batinić, proteklog je tjedna boravila u rodnom Splitu i tom je prilikom posjetila AC Hotel by Marriott Split.

Spomenuti hotel smješten je u Dalmatia Toweru, najvišem hrvatskom neboderu visokom čak 135 metara.

Boravak u prvom AC hotelu u Hrvatskoj dokumentirala je i na svom Instagram profilu objavivši niz fotografija i snimki iz ostakljenog apartmana iz kojeg se pruža veličanstven pogled na panoramu Splita i okolice.

U jednoj od objava napisala je i kako se konačno riješila akrofobije, pretjeranog straha od visine koji može izazvati paniku i vrtoglavicu.

“Čitala sam o AC Hotelu u Splitu ali do sada ga još nisam imala priliku posjetiti. Sada sam to učinila jer sam od poznanika i prijatelja uistinu čula sve najbolje. Premda ne volim visinu moram priznati da sam se u apartmanu smještenom na nadmorskoj visini višoj od 100 metara, a koji je u potpunosti ostakljen osjećala baš lijepo i nisam uopće niti pomislila na svoj strah. Možda zato što sam svoj rodni grad prvi put u životu vidjela iz neke druge perspektive. Pogled je očaravajuć, baš kao i usluga, resotran ali i hotelski sadržaji”, kaže Batinić.

Voditeljica dodaje kako su wellness i spa u AC Hotelu by Marriott na svjetskoj razini te da takvo iskustvo još nije doživjela.

“Moji Splićani stvarno mogu biti sretni. Ovakva premium lokacija pruža niz gastronomskih, zabavnih i zdravstvenih mogućnosti, pogotovo tijekom jesenskih i zimskih mjeseci. Zbog prirode posla putujem često po Europi tako da sam upoznata s načinom funkcioniranja mnogih hotelskih brendova. No, činjenica da guštate u wellnessu smještenom na samom vrhu nebodera s ovakvim pogledom stvarno je nešto što se ne može prepričati već se treba iskusiti”, zaključila je Marijana Batinić.