Kako je nedavno tvrtka Oriflame predstavila najnoviju liniju tekućeg pudera Giordani Gold Long Wear, poslali su mi ga da ga isprobam, pa sam odlučila svoje dojmove podijeliti s vama.

oriflame2

oriflameKoristim ga već tjedan i pol dana i vjerojatno ću nastaviti jer mi dobro prekriva nepravilnosti i postojan je što mi je izuzetno bitno jer kad se ujutro našminkam očekujem od svakog pudera da mi očuva izbalansiran ten. Izuzetno je bogate, kremaste teksture i hidratantan je pa imam osjećaj zaštićenosti i njegovane kože. Svi koji su čitali moje recenzije znaju da ne podnosim osjećaj alkohola kao što je to bio slučaj sa puderom iz linije Diora (https://lipadona.com/istaknuto/diorskin-forever/).

Sviđa mi se taj kremasti osjećaj na koži za razliku od nekih pudera koji mi izazivaju osjećaj suhoće i prezategnutosti. Također ima zaštitni faktor 15.

Kako imam T-zonu, u toku dana matiram lice s puderom u prahu.

Iz Oriflamea poručuju kako je puder obogaćen bioaktivnim vulkanskim mineralima koji hrane kožu i osiguravaju optimalnu hidrataciju, ja ne mogu tvrditi s čime je obogaćen, ali definitivno mogu potvrditi osjećaj hidratiziranosti.

Dakle da sumiram:

  • Dobro prekriva
  • Hidratizira kožu
  • Postojan je

Moje glavne kriterije je zadovoljio tako da ga ja nastavljam koristiti:)

Inače cijena mu je 129,00 kn, ali koliko sam vidjela može se naručiti on-line s popustom pa košta oko 80 kn (http://hr.oriflame.com/products/product?code=31802 ).

oriflame3

P.S. Zaboravila sam napomenuti da je ovdje riječ o nijansi Rose beige.

Lipadona

oriflame3